Hotel Szieszta Sopron vélemények?
Figyelt kérdés
Wellness hétvégére készülünk a párommal és érdekelne hogy milyen a hotel. Milyen a reggeli és a vacsora illetve a wellness részleg.2014. nov. 19. 17:01
1/6 anonim válasza:
A wellness nem a legtutibb Sopronban de élvezhető.
A hotel szobavendége még nem voltam de valszeg az is ennek megfelelő.
2/6 anonim válasza:
Semmi extra, a wellnes az elmegy kategoria, van egy uszo es egy pezsgofurdo medence, szauna, es gozfurdo. Mellette konditerem, masszazs.
A reggeli bufe reggeli, szerintem az eleg jo es boseges a valasztek.
3/6 anonim válasza:
Borzalmas, igaz mi egy olcsóbb szobában voltunk. De amúgy is nagyon gáz volt a hotel. Óriási hodály, sztem a wellness sem vmi nagy szám, a köpenyhasználatért fizetni kellett 500 forintot, az étterem koszos volt, a kajára várnunk kellett vagy fél órát, mert elszámolták magukat, a személyzet stílusa kritikán aluli volt.
5/6 anonim válasza:
5 éve voltam utoljára, nekem tetszett, retro stílusó szálloda. Ha jól emlékszem, mindegyik szobáho zartozott erkély és parkra néző kilátás. Érdemesebb kocsival menni, mert gyalog messze van a várostól;viszont buszmegálló közvetlenül a szálloda előtt van. Vasútállomásig el lehet menni busszal.
A reggeli bőséges, svédasztalos jellegű.
A wellness részleg úszómedencéből és pezsgőfürdőből állt.
6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat:)
2014. nov. 24. 13:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!