Pizzalover kérdése:
Mit takar a "Joker szoba"? Volt- e már valaki ilyenben?
Figyelt kérdés
Jövő nyáron megyünk nyaralni a családdal, de nincs elég szoba, viszont az utazási irodában azt mondták, hogy foglalhatunk Joker szobát. Elmondásuk szerint ez annyit tesz, hogy nem lehet tudni milyen szoba és hogy rossz elhelyezkedésű. Volt már valaki ilyen szobában? Meg merjem kockáztatni?2014. nov. 15. 09:33
11/13 anonim válasza:
egy szallodaban van sok standard szoba, es nehany olyan is ami annyira rossz, hogy bizonyos naciot mar meg sem probalunk oda elszallasolni mert 5 perc mulva jon vissza es veri a pultot. Kb ezekrol a szobakrol lehet szo amikor Joker szobat foglalnak neked. Lehet hogy szep lesz a szoba, csak mondjuk aludni nem lehet a zajtol/buztol stb.
12/13 anonim válasza:
Véletlenül se menj ilyen szobába. Spanyolországban 2 hetet volt szerencsém eltölteni egy ilyenbe. Tetőtéri lyuk volt, magával a szobával nem volt baj, de az alatt a két hét alatt megtanultam klímát szerelni... Amikor épp működött akkor úgy zörgött, hogy az alvás szóba sem jöhetett. Tehát a 2 hét alatt az éjszakák azzal teltek el, hogy éjszaka véletlenszerű időközönként a klíma elkezdett berregni és rezonálni, amit próbáltam az éjszaka közepén kibélelni újságpapírral, hogy csökkentsem a rezonanciát. Nagyon izgalmas volt. Akkoriban úgy voltam vele, hogy nem azért megyek, hogy a szobában legyek, elég nekem egy olcsó kategóriás szoba is. Azóta ez átértékelődött bennem. Inkább fizess egy kicsivel többet, de akkor minőségi nyaralásod lesz, nem úgy fogsz visszaemlékezni, hogy szar volt az egész.
13/13 A kérdező kommentje:
Megoldódott a dolog, a mai nap valami csoda folytán találtak arra az időpontra üres szobát! :) Pedig már lemondtam volna az egészről.
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek aki próbált segíteni a véleményével, tapasztalatával!
2014. nov. 17. 20:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!