Horvátországba kb átlagba mennyi a szállás? Fő/éj Hány kuna? Panzió, apartman, sátor camping stb?
Figyelt kérdés
2014. júl. 29. 17:45
1/8 anonim válasza:
booking.com
airbenb.com
adriatic.hr
camping.hr
2/8 A kérdező kommentje:
köszi. Boking nemjött be tavaly sem. drága és nem is voltunk megelégedve. egyénileg gondoltam a szálláskeresést. úgy olcsobb úgy tudom.
2014. júl. 29. 18:40
3/8 anonim válasza:
azt várod, hogy majd mi kikeressük helyetted?
4/8 Koplárovics Béci válasza:
Ha egyénileg gondoltad, akkor hajrá...
5/8 anonim válasza:
Amikor mi voltunk a camping 2-3 euroval volt kb olcsobb mint egy apartmann szemelyenkent, szerintem nem eri meg. Apartman arak szemelyenkent olyan 20-30 euro/ejszaka szezonban 10-20 euro/ ejszaka szezonon kivul. Persze ezek durva atlagok, nagyon sok mindentol fugghet.Panziokkal nem tudom mi a helyzet.
6/8 anonim válasza:
[link] - ez is egy jó oldal
Apartman kb 60-80 kunától (mondjuk mi 50-et fizettünk, de ahogy néztem az árakat, szerencsénk volt), ez nem per fő, hanem az egész apartman egy éjszakára ennyi. A többivel nem vagyok képben.
7/8 A kérdező kommentje:
60-80 kiuna? Ez vicc!!! Most jöttünk meg 4 en voltunk és 450Kuna/apartman/nap! A legolcsobb. De találkoztam 700 kunás apartmannal is
2014. aug. 2. 13:28
8/8 anonim válasza:
Bocsánat utolsó, igazad van, az tényleg vicc lenne. EURO-t akartam írni kuna helyett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!