Hol tudnék megszállni 3 éjszakára 10000 ft-ból Budapesten?
Figyelt kérdés
Vannak-e hostelek? Akár konkrétan megnevezhetitek! 1 fekvőhely is bőven elég lenne! Előre is köszönöm a válaszokat!2014. júl. 28. 18:47
1/4 anonim válasza:
Itt keresgélj. Írd be a várost, időpontot, válaszd ki a személyek számát, aztán majd amikor megvan a lista, a rendezésnél (bal oldalon) válaszd ki a szobaárat, azon belül "1 fő hálótermi ágyak is". Akkor lényegében a hosteleket fogja kidobni neked. Ott bőven találsz olyat, ahol ennyiért meg tudsz szállni három napra.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi szépen :)
2014. júl. 28. 20:50
3/4 anonim válasza:
Airbnb.com
Itt lehet, hogy olcsóbbat is találsz. Én kétszer használtam, igaz, hogy külföldön de nagyon jó. Bár booking se rossz, azt is használtam többször, csak jellemzően drágább.
4/4 A kérdező kommentje:
köszi szépen! találtam egy 4620 ft-s szobát(3éjszakára) pont ilyet kerestem!!
2014. júl. 29. 00:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!