Kezdőoldal » Utazás » Szállások » Hotelből hajnali órákban ki...

Hotelből hajnali órákban ki lehet jelentkezni?

Figyelt kérdés
A szállással kapcsolatban a neten azt írják, hogy 7 óra után lehet kijelentkezni. Nekem viszont 4.30 körül el kell indulnom, hogy elérjem a buszom. Ilyenkor mi a helyzet, nem veszik addig át a szobát? Faramuci helyzet.

2014. júl. 24. 20:45
 1/7 anonim ***** válasza:
12%
Es a neten kivul mas lehetoseg gondolom nincs is megkerdezni az adott szallodat, gondolom e-mail cimuk sincs, a telefon is megszunt par evtizede... Lelegezni azert tudsz egyedul?
2014. júl. 24. 21:00
 2/7 A kérdező kommentje:

Akkor továbbra is várom az ezzel kapcsolatos tapasztalatokat. Ha valaki hagyta már el a szállását egész korán, vagy éjszaka, volt-e ezzel kapcsolatban bármilyen problémája?

(Kedves első, ha lett volna lehetőségem máshogy megoldani a dolgot, akkor nyilván nem ide írok. Az okokat nem részletezem.)

2014. júl. 24. 21:06
 3/7 anonim ***** válasza:
Előtte való este szólsz a recepción, hogy a kijelentkezést már akkor csinálják meg, mert hajnali 4,30-kor hagyod el a szállodát. Ennyi az egész.
2014. júl. 24. 21:10
 4/7 A kérdező kommentje:
Én is erre gondoltam, csak azt nem tudom, hogy mennyire rugalmasak a recepción. Holnap kiderül.
2014. júl. 24. 21:50
 5/7 anonim ***** válasza:

Én szívesen beszélgetek veled a témában, mert látom megértő hangra vágysz, bár előre el kell mondjam, a döntő az, amit a szállodás mond. Tehát tényleg nem ártana összedobni egy pár soros emailt előre, és nála megkérdezni.

Egyébként ne görcsölj ezen tényleg, mert tapasztalatom szerint az ilyen helyeken nincs portás, és csak annyit várnak el tőled, hogy előre egyenlítsd ki a szállást, és mondj pl annyit, viárgona lív tomó at 4:30 AM.

2014. júl. 24. 22:22
 6/7 anonim ***** válasza:
tumorró az a tumó :)
2014. júl. 24. 22:22
 7/7 A kérdező kommentje:
OK. A foglalásnál a megjegyzés rovatba beírtam, a hajnali távozást, de nem tudom mennyire szokták azt elolvasni.
2014. júl. 24. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!