Kezdőoldal » Utazás » Szállások » Nektek nem gyanús ez a szállás...

Nektek nem gyanús ez a szálláshely? Többi lent.

Figyelt kérdés
Ez egyik legnépszerűbb horvátországi városba, ahol a főszezon alatt szinte lehetetlen találni szabad apartmant, én találtam egyet. Először nagyon megörültem, főlwg hogy csak 3000 ft/fô/éj. Jobban megnéztem, és láttam hogy csak készpénzt fogadnak el, és nem kell előleget se fizetni. Nekem kicsut fura, mikor az összes többi helyen mindig kérnek elôleget és bankártyával is lehet fizetni. De láttam, hogy nincs egy foglalásuk se erre a hónapra, pedig abba a városba ez elképzelhetetlen, hogy ne legyen teltház mindenhol. Szerintetek van okom a gyanakvásra?

2014. júl. 11. 08:57
 1/3 anonim ***** válasza:

Ezek szerint ingyenesen lemondható az apartmanotok?

Mert ha így van, mi tart vissza attól, hogy foglalj.

Valójában nem nagy ügy a szállásadó részéről egy bankkártyás foglalás bevezetése, és ez őt is védi, téged is véd. Mert ha befizetted a foglalási díjat, már elmész, ha pedig elfogadta, ő is számonkérhető.

A nem bízol bennük, foglalj első napra egy olyan szállást, ahova érkeztek, legyen egy tartalék lemondható szállásod második naptól, és természetesen ez a csodaapartman. Aztán helyben meglátjátok melyik a jobb.

2014. júl. 11. 09:24
 2/3 Kései Sirató ***** válasza:
68%

És mennyire komfortos a hely? Lehet, hogy pl. minden emeleten csak egy fürdőszoba van.., talán távol esik a vízparttól, nincs légkondi, nincs hozzá reggeli, ilyen okok miatt lehet olcsó. És ilyen helyeken gyerekekre is ugyanannyit számolnak.

Én voltam 2 éve Starigradon, napi 3 ezer/ fő-ért és az volt, amit az előbb leírtam, de annyit megért.

2014. júl. 11. 13:17
 3/3 anonim ***** válasza:
62%

Jól látod a dolgot!

Főszezonban NORMÁLIS apartman már nem létezik 10 Euro alatt, de még a közelében sem!!

(Főszezoni ***-os apartmanok ára: 70 - 130 Euro/nap körül mozog.)

Valami marhául nem stimmel!!!

Amúgy melyik városról van szó??

(Vagy linkeld be.)

2014. júl. 11. 13:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!