Nektek nem gyanús ez a szálláshely? Többi lent.
Ezek szerint ingyenesen lemondható az apartmanotok?
Mert ha így van, mi tart vissza attól, hogy foglalj.
Valójában nem nagy ügy a szállásadó részéről egy bankkártyás foglalás bevezetése, és ez őt is védi, téged is véd. Mert ha befizetted a foglalási díjat, már elmész, ha pedig elfogadta, ő is számonkérhető.
A nem bízol bennük, foglalj első napra egy olyan szállást, ahova érkeztek, legyen egy tartalék lemondható szállásod második naptól, és természetesen ez a csodaapartman. Aztán helyben meglátjátok melyik a jobb.
És mennyire komfortos a hely? Lehet, hogy pl. minden emeleten csak egy fürdőszoba van.., talán távol esik a vízparttól, nincs légkondi, nincs hozzá reggeli, ilyen okok miatt lehet olcsó. És ilyen helyeken gyerekekre is ugyanannyit számolnak.
Én voltam 2 éve Starigradon, napi 3 ezer/ fő-ért és az volt, amit az előbb leírtam, de annyit megért.
Jól látod a dolgot!
Főszezonban NORMÁLIS apartman már nem létezik 10 Euro alatt, de még a közelében sem!!
(Főszezoni ***-os apartmanok ára: 70 - 130 Euro/nap körül mozog.)
Valami marhául nem stimmel!!!
Amúgy melyik városról van szó??
(Vagy linkeld be.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!