Kezdőoldal » Utazás » Szállások » Pár hónap múlva 4-en+tanár...

Pár hónap múlva 4-en+tanár egy verseny miatt 3 napot töltünk egy szállodában. Szóval például a fürdő az hogy van, vagy a liftet hogy kell kezelni. Illetve más városokból jött tanulókkal leszünk egy szobában? Vagy nem?

Figyelt kérdés
Azért kérdezem mert én még életemben nem voltam szállodában,és aki volt az adhatna pár tanácsot.
2014. júl. 9. 20:25
 1/5 anonim ***** válasza:
Szia:D Ne izgulj! Gondolom ti négyen diákok 2db kétágyas szobában lesztek. Fiú-fiú,lány-lány felállásban. Szóval nem vegyesen na:D. Ha a fürdő alatt a fürdőszobát érted,az van minden szobához,nem ilyen folyosós kolis dolog. (hacsak nem valami útszéli lebuj:D )Egyszerűen egyesével bementek,elvégzitek amit kell,fürdés,WC,stb. Az ajtót belülről zárni lehet,szóval nem nyitnak rád. Ha a fürdőt a wellnessre érted,akkor a fürdőköpenyben és papucsban lesétáltok a medencéhez,a törölközőt leteszed egy napozóágyra és ennyi. Medence előtt zuhanyozz le,mindig van tusoló a közelben. A lift az tök olyan,mint bárhol máshol. Megnyomod a hívógombot és majd valamikor jön:D. Beszállsz és megnyomod azt a gombot,amire az emelet száma van írva,ahová menni szeretnél. Ha kaja is van rendelve,akkor úgyis együtt esztek,utánozd a többieket,vagy a tanárt.Nem hiszem,hogy más diákokkal kevernének,a szobafoglalás egyszerűb,ha nem kavarnak össze titeket. Írj,ha van még kérdésed! :D
2014. júl. 9. 21:12
 2/5 A kérdező kommentje:
Csak az van,hogy egyedül vagyok fiú,és ha jól emlékszem 4 csillagos hotelben leszünk.
2014. júl. 9. 21:30
 3/5 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Akkor vagy egyedül leszel egy szobában,vagy tanárral,ha férfi. Ha más suliból is van fiú,akinek nincs párja,azzal összerakhatnak. De ezen ne görcsölj már annyit:D. A múltkor országos céges találkozón voltunk,ott is volt csaj,aki másik két idegen csajjal került egy szobába,hát olyan jól mulattak,hogy csak na:D.
2014. júl. 10. 07:46
 4/5 anonim ***** válasza:
Megint én:D Ha tudod a hotel nevét,keress rá és nézd meg a képeket a galériában. Magabiztosabb leszel,ha legalább képről ismerős lesz.
2014. júl. 10. 07:47
 5/5 Kései Sirató ***** válasza:
Nyugodt legyél, a tanárok gondja, hogy minden ok legyen, úgy lesz, ahogyan már írták előttem, valószínűleg egyedül leszel egy szobában, vagy összeraknak máshonnan érkezett fiúval.
2014. júl. 11. 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!