Kezdőoldal » Utazás » Szállások » Tudtok ajánlani olyan tengerpa...

Tudtok ajánlani olyan tengerparti üdülőhelyet, ami közel van Magyarországhoz és kisgyerekekkel ideális?

Figyelt kérdés
Értem pl. homokos tengerparti rész, játszóterek. Horvátország közel van, de sajnos ott csak sziklás partokat ismerek. Olaszországban medúzákról hallottam..
2014. júl. 3. 08:35
 1/6 anonim ***** válasza:
Balaton, Velencei tó? Kis gyerek azt is bőven élvezné.
2014. júl. 3. 08:46
 2/6 anonim ***** válasza:
88%

Azért gondolni kell a "nagyokra", ők lehet annyira már nem élveznék...

Medúzák mindenhol lehetnek, ahol tenger van.Horvátországban is láttam. Általában azért a homokos strandok környékén ritkábbak. Olaszországban közel van Grado

[link]

és Caorle is

[link]

2014. júl. 3. 09:08
 3/6 anonim ***** válasza:
lignano
2014. júl. 3. 14:10
 4/6 anonim válasza:
88%

Szia! Én itt voltam múlt évben Horvátországban: [link]

Nagyon jó hely! Közvetlen a part mellett van, van arrafele egy ilyen játszópark szerűség, és kb. 5 perc sétára van kiépített strand csúszdával. Ott ahogy bemész a tengerbe egy kicsit köves, de egy nagyon picit ha beljebb mész akkor már teljesen homokos. Remélem tudtam segíteni. :)

2014. júl. 3. 15:29
 5/6 Kései Sirató ***** válasza:
HA mégis a Balaton mellett döntenétek, Balatonalmádiban van homokos part a strandon. Nagyon jól megcsinálták, tisztára tengerparti fílingje van.. Kisgyerekekkel érdemes meggondolni a dolgot, mert az utazás alatt is képesek nagyon elfáradni, nyafogni, stb...
2014. júl. 11. 13:26
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ, megy a zöld kéz! A tenger, a tengeri levegő, a naplemente ott valóban nekem hiányzik inkább. Az odaúton megállnánk valahol éjszakára a gyerek miatt, de a Balatonon is gondolkodunk, mert az is szeretjük nagyon. Utolsótól kérdezem, nem szokott túlzsúfolt lenni az a homokos rész?
2014. júl. 11. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!