Kezdőoldal » Utazás » Szállások » Hova tudnánk elmenni egy...

Hova tudnánk elmenni egy kicsit kikapcsolódni Magyarországon belül?

Figyelt kérdés
Kecskemétről indulnánk,nem szeretnénk messzire menni pl. a Balcsi már messze lenne nekünk!De olyan kis apartman házra gondoltam esetleg a Duna illetve Tisza mentén ahol van medence is!Esetleg kicsit a városba is lehet flangálni!De leginkább a medence és a nyugodt természetes környezet a fontos!:) Van ötletetek hova tudnánk menni?Vagy ha mást nem is csak fürdeni,lazítani hova érdemes menni 1 napra?
2014. jún. 13. 09:44
 1/4 anonim ***** válasza:
Cserkeszőlő? Az nincs olyan messze Kecskeméttől. Én még nem jártam ott, de fürdő az van ott.
2014. jún. 13. 10:04
 2/4 anonim ***** válasza:
Mondjuk tudnék neked ilyen helyeket mondani, de egyrészt azért nem teszem, mert nem reklámozom, másrészt mert segíteni szeretnélek abban, hogy legalább fél órát eltölts az internet előtt hogy megkeress pár ilyen helyet.
2014. jún. 13. 10:39
 3/4 anonim ***** válasza:

thermal liget hotel érd

[link]

2014. jún. 13. 13:02
 4/4 anonim válasza:

Szia!

Szelidi tó, sincs annyira messze Kecskeméttől és szép hely!

Üdv egy Anyuka

2014. jún. 17. 09:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!