Hol nyaralhat olcsón egy 5 tagú család?
Figyelt kérdés
Szeretnénk a tengernél nyaralni, de három gyerekkel rettenetesen drága!! Tudtok tippet adni hol lehet olcsó (de aránylag jó) szállást foglalni?2014. máj. 22. 13:50
1/13 anonim válasza:
Mi az ami nem rettenetesen draga? Milyen orszagok?
2/13 anonim válasza:
Bulgária, Románia ami olcsó (még).
3/13 anonim válasza:
Leginkabb sehol, ot fore mar minden draga.
4/13 A kérdező kommentje:
Mivel 5 éves a legkissebb 12 a legnagyobb autóval csak Horvátország vagy Olaszország jöhet szóba (2 mesével és egy kis alvással kibírják az utat). Repülővel Bulgáriára gondoltam. Cca. 700 eur/1 hét amit adnánk a nyaralásért.
2014. máj. 22. 15:56
5/13 anonim válasza:
Montenegró, Albánia, Ukrajna, de az nem a legjobb most.
6/13 anonim válasza:
3. vagyok: Bulgaria valoban jo, Napospart vagy Aranyhomok nekem tetszett. Repulovel vagy akar Varna vonattal sincs olyan nagyon messze, es ha mar ott vagytok egy apartmant kivenni nem is annyira horror ar.
7/13 anonim válasza:
Horvatorszag szeptember elejen/kozepen. A viz meg nem hideg, szallas arak gyakorlatilag fel aron es nincs nagy nyuzsi a parton, igy jobban lehet figyelni a gyerekekre is.
8/13 anonim válasza:
ha kocsival mentek es apartmanban szalltok meg akkor egy gorog nyaralas idealis. csak keserves az ut odaig...
10/13 A kérdező kommentje:
Nem tudom elhinni, hogy 700 eur-ból (ami azért nem kevés pénz) csak Ukrajnába jutunk el! Tavaly 570 euróból megúsztuk és egy vadi új, WiFi-s, plazma TV-s, klimatizált apartmanunk volt Rabac-on. Csak nem szeretnék kétszer ugyanoda menni. Valaki akinek van konkrét pozitív (!!) tapasztalata, és tud ajánlani is?
2014. máj. 23. 10:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!