Kezdőoldal » Utazás » Szállások » Horvatorszagban igenyes, de...

Horvatorszagban igenyes, de barati aron szallas 30 fo szamara?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Jovo nyaron lesz az eskuvonk a parommal, es azt almodtuk meg, hogy tengerparton tortenjen az esemeny. Szeretnenk, ha a csaladunk is jelen lehetne, de ne legyen hatalmas koltseg. Igy esett a valasztasunk Horvatorszagra.

Szeretnem megkerdezni, hogy jartas-e valaki abban, hogy 30 fo elszallasolasara milyen megoldasok leteznek, ami barati aron van.

Senkitol nem kerunk naszajandekot, csak fizesse az utikoltseget es a szallasat, viszont nem szeretnenk oket nagyon leterhelni sem.

Elore is koszonom!

2014. máj. 20. 18:59
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
0%

Érdemes lehet megnézni a különböző hosteleket/kempingeket is. Van kemping ahol batárjó mobilházak vannak, a különböző ifjúsági szállásokon, hostelekben pedig elég sok a férőhely ha ennyire előre foglalsz.

Emellett ha mégsem jönne, alternatíva lehet az is, hogy csak a fotózást viszitek a tengerpartra (esküvőfotós vagyok, idén pont lesz egy ilyen fotózásom). Ha tudok valamiben segíteni ezzel kapcsolatban, akár tanácsokkal, akár még nyitott kérdés a fotográfusotok kiléte, írj egy privátot bátran. :)

Az irigykedőkkel pedig ne foglalkozz! Divat lett utálni azt akinek van...

2014. máj. 21. 13:47
 12/30 anonim ***** válasza:
100%

" apartmanos ellátást, szállást értettem, de nem 100 ezer/fő áron. "

Akkor számoljunk. Egy főre egy apartman egy napra simán van 8 ezer. Egy hétre 7*8, azaz 56 ezer/fő. Az autópályadíj 10-15 ezer forint. A benzin 20-40 ezer forint és még ott van a kaja, pia, biztosítás, szórakozás, egyéb...

Azt ugye vágod hogy neked kell kifizetni a 30 fő foglalási díját? Ha meg valaki nem jön el akkor buktad a díjat. Kauciót is kérnek majd, ennyi főre akár több százezret is kérhetnek.

2014. máj. 21. 13:56
 13/30 anonim ***** válasza:
11: elmondanád, hogy a kérdező miért is olyan irigylésre méltó? :)
2014. máj. 21. 14:12
 14/30 A kérdező kommentje:
11-es,köszönöm szépen! :)
2014. máj. 21. 14:12
 15/30 anonim ***** válasza:
#13: Életének jó eséllyel legboldogabb napját tervezi/szervezi, amikor összeköti az életét azzal az emberrel akit szeret, ráadásul ezt az örömöt elég sok emberrel meg tudja osztani, akik a kérdező által leírtak alapján egy ekkora költséget is bevállalnak azért, hogy velük örülhessenek -> szeretik Őt/Őket. Szerintem ez eléggé irigylésre méltó! ;)
2014. máj. 21. 14:14
 16/30 anonim ***** válasza:

Ha már itt tartunk, árakról:

A tengerparti illetve a tengeralatti esküvői kreatív és trash the dress fotózás költségkalkulációját pont nem olyan régen csináltam és azt kell mondanom, hogy két ott alvással (4főre, apartmanban, wifivel, klímával, parthoz közeli szállással), útiköltséggel (középkategóriás diesel autó 7L/100km-es fogyasztásával számolva, autópályadíjakkal) is százezer alatt marad a történet költségvetése, ami persze nem azt jelenti, hogy ennyiért vállalok ilyesmit és most írjon mindenki privátot, ezek csak az utazási, szállás-, és étkezési költségek, de a családoknak sem kell ennél többel számolnia. A feljebb leírt 300e/családos számítás "kicsit" tehát túlzó volt.

2014. máj. 21. 14:22
 17/30 anonim ***** válasza:
15: nem értem, amiket leírtál az az emberek 90%-ával megtörténik, miért kellene ezt külön irigyelni? Teljesen természetes dolgok amiket leírtál, megtalálni életünk párját, összeházasodni, szeretve lenni sokak által, ez szerintem nem akkora luxus, hogy ne adathasson meg mindenkinek. Sőt, egy tengerparti esküvő se több milliós tétel, szerencsére egyre több pár megengedheti magának.
2014. máj. 21. 14:25
 18/30 anonim ***** válasza:
#17: Ha tudnád hány embernek savanyú a szőlő. Lásd a válaszokat meg azt, hogy nullába pontozták a válaszomat. :)
2014. máj. 21. 14:30
 19/30 anonim ***** válasza:
78%
68-as esküvői fotós tartja egyedül életképes ötletnek, de csak azért hogy őt hívják meg esküvői fotósnak és hogy ingyen nyaraljon egyet...
2014. máj. 21. 14:35
 20/30 anonim ***** válasza:

"300e/családos számítás "kicsit" tehát túlzó volt."

Bocsi, de főidényben örülj, ha ennyiből kijössz egy hétre!!

Amúgy NEM jössz ki, csak sok-sok megalkuvással!!

(Gyakori vendég vagyok Dalmáciában, naprakész vagyok az árakkal!!)

2014. máj. 21. 14:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!