Olaszországban, Lido di Jesolo-ban nincs is félpanzió?
Szeretnék elmenni Jesolo-ba, de sehol sem találok olyat, ami félpanziós lenne. Mindegyik reggeli, étterem, bár, csomagolt ebéd, vagy még ennyi se. Eddig azok a szálláshelyek, amikben voltam és saját főzőcske kellett, nem éreztem jól magam. Naponta étterembe menni meg fölösleges pénzkidobás lenne. Sok helyen körülnéztem már, de egyik se volt ilyen. Tudtok segíteni?
A válaszokat előre is köszönöm.
Alapvetően két dolgot tehetsz:
1. Foglalsz valamelyik szálláskereső oldalon egy neked tetsző szállást, ahol max reggelit fogsz kapni, és ebben az esetben ebédelsz/vacsorázol helyi étteremben, vagy boltból.
2. Befizetsz egy utazási irodához, és kifizeted a dupláját annak, amit az első esetben hagytál volna ott.
#1!
Én is megnéztem a neckermann-t, csak az a gond, hogy akárhányszor rákattintok a városra, nem enged keresni, nem nyit meg semmit. A feliratkozást is próbáltam, de az se működik.
de van. itt: [link]
ide járunk évek óta.
reggeli van és vacsora. baromi sok kaja, egész nap ellehetsz vele.
reggelire svédasztal: yoghurtok, sütik, croissant, felvágottak, tea, kávé, gyülölcsklé, müzli, gyümölcs, minden amit akarsz.
vacsorára: előétel svédasztalos: rengeteg fiss saláta, sült zöldségek, krokett, mindenféle részta, kagyló..stb.
főételnél minden nap 3 közül választhatsz. desszert pedig valami könnyű: fagyi, puding, gyümölcs, de soha nincs süti :)
remélem tudtam segíteni :)
Szerintem nagyon jókat lehet enni, még ha nem ebédelsz sem maradsz éhes ilyen mennyiségű étel után. 18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!