Kezdőoldal » Utazás » Szállások » Járt már valaki Riminiben,...

M.k.judit kérdése:

Járt már valaki Riminiben, azon belül is campingben?! Mobile házas, Illetve bungallow-s szállásokat keresünk. Vagy esetleg olyan apartmaokat, ahol van medence is, és játszótér is.

Figyelt kérdés
Járt már valaki a camping rubicone-ban??

2014. ápr. 16. 00:55
 1/5 anonim ***** válasza:

Mi apartmanban voltunk, de ott nem volt medence. Viszont mindjárt a part melletti utcán laktunk, 50 m volt a strand. A booking.com-on tudsz medencés helyekre is keresni, attól függően, h mikor mentek.

Rimini nekem nagyon tetszett, sokkal jobban, mint Jesolo pl. Hatalmas hosszú strandok, nyüzsi, ennek megfelelően mondjuk ezer ember. Ha nyugodtabb helyet keresel, akkor ne a tenger felőli első utcán keresgélj, ott zajlik az élet még éjjel is. És jókat lehet kirándulni, pl San Marino közel van.

2014. ápr. 16. 07:32
 2/5 anonim ***** válasza:

ha nem ragaszkodsz riminihez

és lignano is jó (ami szerintem alapból jobb, mint rimini)

akkor

[link]

én nem laktam itt csak átsétáltam rajta a szállodától a partra menet, de már akkor is azt beszéltük hogy egyszer ott fogunk kempingezni mert nagyon jól nézett ki

2014. ápr. 16. 13:47
 3/5 anonim ***** válasza:

Jól néz ki ez a kemping, csak az árak húzósak egy kissé.

A mobil házikók árainál, még a szállodák is olcsóbbak, az apartmanokról már nem is beszélve.

2014. ápr. 16. 18:43
 4/5 A kérdező kommentje:

Több éve Lignano-ban nyaralunk, és tavaly pont a pinomare campingben szálltunk meg. Szuper!!!! Merem ajánlani..

Tulajdonképpen pont hasonlót keresünk riminiben.

Szeretnénk kicsit más irányba is menni, bár Lignano nagy

"szerelem"..

2014. ápr. 17. 01:23
 5/5 anonim ***** válasza:

ezt most találtam

[link]

pár óra múlva jár le az ajánlat sajna :(

2014. máj. 1. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!