Járt már valaki Riminiben, azon belül is campingben?! Mobile házas, Illetve bungallow-s szállásokat keresünk. Vagy esetleg olyan apartmaokat, ahol van medence is, és játszótér is.
Mi apartmanban voltunk, de ott nem volt medence. Viszont mindjárt a part melletti utcán laktunk, 50 m volt a strand. A booking.com-on tudsz medencés helyekre is keresni, attól függően, h mikor mentek.
Rimini nekem nagyon tetszett, sokkal jobban, mint Jesolo pl. Hatalmas hosszú strandok, nyüzsi, ennek megfelelően mondjuk ezer ember. Ha nyugodtabb helyet keresel, akkor ne a tenger felőli első utcán keresgélj, ott zajlik az élet még éjjel is. És jókat lehet kirándulni, pl San Marino közel van.
ha nem ragaszkodsz riminihez
és lignano is jó (ami szerintem alapból jobb, mint rimini)
akkor
én nem laktam itt csak átsétáltam rajta a szállodától a partra menet, de már akkor is azt beszéltük hogy egyszer ott fogunk kempingezni mert nagyon jól nézett ki
Jól néz ki ez a kemping, csak az árak húzósak egy kissé.
A mobil házikók árainál, még a szállodák is olcsóbbak, az apartmanokról már nem is beszélve.
Több éve Lignano-ban nyaralunk, és tavaly pont a pinomare campingben szálltunk meg. Szuper!!!! Merem ajánlani..
Tulajdonképpen pont hasonlót keresünk riminiben.
Szeretnénk kicsit más irányba is menni, bár Lignano nagy
"szerelem"..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!