Hová érdemes elmenni nyaralni Európán belül?
Nyárra tervezek barátnőmmel 1-2 hetes nyaralást külföldön(Európán belül).
Hová lenne érdemes elmenni?
Véleményekre, tapasztalatokra lennék kíváncsi. Érdekelnének a látnivalók, part, víz, strandok, szállások, ételek, éjszakai élet, árusok, bazárok stb sbt, tehát egy szóval minden:)
Mindenkinek nagyon köszönöm a válaszokat!!:)
Az a szép a kérdésedben, hogy arra számítasz, majd mi dolgozunk helyetted. Kitaláljuk helyetted mit szeretsz, ráérzünk mennyi pénzed van, tudjuk mikor enged el a főnököd, és odarendeljük az érkezésedre a 100 tagú cigányzenekart.
Annyira általános a kérdésed, hogy ezzel nem lehet mit kezdeni.
Pont ez az, amiért ide tettem fel a kérdésemet..
Gondoltam hátha valaki leír néhány tapasztalatot konkrét helyekkel kapcsolatban, mindegy.
Azért köszi.
Ha kocsival indulsz neki, hihetetlenül jókat lehet bóklászni. Keresel egy neked tetsző partvonalat, és hagyod, hogy történjenek a dolgok. Az internet és a wifi korában szállást mindenütt találni.
Ha repülővel indulsz el, és ez az alternativa sem lesz drágább 2 főre, mint az autós, akkor nézz szét a wizzair és ryanair oldalain. Bárhova mész a tenger mellé a nyáron, hatalmas buli lesz.
Kerüld a főszezont, ami július legvégén indul.
Ha nagyon olcsó repjegyet keresel, akkor menj el Rómába, kb 17eFt most a jegy retúrban.
Esetleg Szalonikibe, vagy Nápolyba.
Találhatsz Pisa repjegyet 20 ezer alatt, Barcelonát 25 ezernél olcsóbban.
Üljetek le együtt, találjátok ki a Ti saját utatokat...
Nézegessétek a térképet, keressetek rá az adott helyen készült fotókra, keressetek olcsó szállást, és fedezzétek fel a világot...
Köszönöm a segítséget!!:)
Június vége és július vége között tervezzük a nyaralást:)
Barátnőmnek Bibione nagyon tetszik, már tavaly is oda szeretett volna menni, de sajnos nem jött össze a dolog.
Én mostanában Bulgária Sunny Beach-t nézegetem, nekem bejön nagyon, csak megoszlanak róla a vélemények.
E kettőn kívül esetleg még Görögország ami szóba jöhet.
Ezekről a helyekről tudsz valamit? Esetleg voltál-e már valamelyik helyen?:)
Köszönöm!:)
Bibione nem egy nagy szám. Semmiről nem maradsz le, ha az életben sosem jutsz el oda.
Bulgária klassz hely, akárki akármit mond. Fantasztikus kajákkal, és nagyon kellemes homokos parttal.
Minél délebbre mentek le Burgasztól, annál klasszabb lesz.
Tudom, a többség északnak indul, de a bolgárok délnek...
Ja, és a repülőjegyért ne fizessetek 30 ezernél többet...
Ezek szerint te már voltál Bulgáriában?!:)
Tudnál róla valamiféle bővebb véleményt megosztani velem??
Mehet akár privátba is..
Nem gond, ha nem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!