Kezdőoldal » Utazás » Szállások » SZÉP kártya vendéglátás...

SZÉP kártya vendéglátás alszámlával fizethetek szálláshelyért?

Figyelt kérdés

Több oldalt is találtam (többek közt az OTP SZÉP kártya honlapját)ahol azt írják hogy felhasználható. de kíváncsi vagyok hogy van-e ebben valakinek tapasztalata?

Azt olvastam h a vendéglátás alszámla mindenre használható, de pl fordítva, a szálláshely vendéglátásra nem..

Vagy ez szállásadó függő? Ha OTP hivatalos oldalon olvastam hogy használható, de a szállásadó azt mondja nem akkor mi van?

Kinek mi a tapasztalata?

2014. ápr. 7. 22:08
 1/3 anonim ***** válasza:
mi a recen 2 alszamlabol szoktunk huzni.
2014. ápr. 7. 23:49
 2/3 anonim válasza:

A SZÉP Kártya alszámlái úgy működnek, hogy a szállás alszámla szállásköltségekre és fürdőbelépőre fordítható. Szállás zsebből csak abban az esetben fizethetsz kajáért, ha az étkezés ára az üdülési csomagban, a szállás költségeiben benne van.

A vendéglátás zseb a szállásköltségeken, fürdőbelépőn túl készétel-, melegétel-fogyasztásra, ételfutár szolgálatoknál vehető igénybe, DE! bevásárolni nem lehet vele!

A szabadidő alszámla a szállásköltségek és fürdőbelépő-vásárlás mellett rengeteg egyéb esetben is használható.

Böngészd át ezt az oldalt: [link] Rengeteg hasznos infót találhatsz :)

2014. ápr. 8. 13:42
 3/3 A kérdező kommentje:
nagyon szuper!! köszönöm!! :)
2014. ápr. 9. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!