Kezdőoldal » Utazás » Szállások » Ki tudna mondani valami olcsó...

Ki tudna mondani valami olcsó üdülőhelyet 2 éjszakára 30+2 fős középiskolai osztály számára?

Figyelt kérdés
Nem tudja az osztályom hogy hova mennyünk kirándulni május végén mert amit lefoglaltunk (Balatonakalin egy üdülőhelyet) azt visszamondták fel újitás miatt.Valamilyen viz közeli helyet szeretnénk ahol esetleg van foci vagy kosárpálya is. Kb. 1700-2300 Ft/fő árban és 3-4-5-6 fös szobákkal. Ha valaki tud valami ilyesmi helyet akkor az légyszives irjon :) köszönöm
2014. márc. 20. 18:21
 1/4 anonim ***** válasza:

Áhh ennyiből nem tudtok elmenni egy 3 naposra. Igaz én nem most voltam középsulis, de ez jóval többe fog kerülni 60-80 ezernél.

Ha azt nézed csak a busz vagy 70-80 ezer, a szállásnál nyugodtan számolhattok 2500-3000Ft/fő/éj-el (és ez egy "lepusztult" faházas kemping/koli ár) + erre jön még a kaja, meg ami programot akartok és belépős annak az ára.

Olyan 250 ezer körül álltok meg összköltségben, az kb 8000 Ft/fő és akkor ebben semmi luxus nincs.

Ha tömegközlekedéssel mentek, akkor valamennyit ebből lefaraghattok, de a szállás tuti lesz annyi, amennyit írtam.

Helyet meg nem tudom mit javasoljak, mert nem írtad, hogy hova valósiak vagytok és milyen messzi szeretnétek menni.

Pl ha vizet akartok, akkor Balatonon bárhol, pl Balatonmária egész jó, aztán ott a Tisza-tó és a Velencei-tó, ahova érdemes menni.

2014. márc. 21. 16:17
 2/4 anonim ***** válasza:

Előző vagyok, azért írtam ezt, mert annak idején én beleláttam a pénzügyi részébe, mert mi számoltunk az of-vel, hogy mennyi az annyi, utazás szervezővel is voltunk, ott is kb ilyen összegek jöttek ki, én magam szedtem a pénzt havonta rá már szeptembertől,így nem kellett egyszerre sokat befizetni.

Talán ha csak 1 éjszakát mennétek... úgy valamivel olcsóbb.

Amúgy még az Orfűi tavat is ajánlom :)

2014. márc. 21. 16:22
 3/4 A kérdező kommentje:
Budapestiek vagyunk :) de szerintem nincs annyi amennyit te mondtál..olcsóbban is meg lehet szervezni mert..igazábol nekünk kaja nem kell azt magunknak akartunk fözni vagy ilyesmi..programokat mi is ki tudunk találni és csak..a szállást akarjuk megfizetni..meg ugye az utazást de amikor tavaly mentünk kirándulni agárdra vonattal akkor is még marad is az 5000 ft / fő osztálypénzböl ..csak azért nem megyünk ugyanarra a helyre mert azt is épp felujitják. :)de azért köszi a választ
2014. márc. 21. 19:23
 4/4 anonim válasza:

Lakitelek-Tőserdő

Olcsó, de gyönyörű termálfürdő, Holt-Tisza part, természetvédelmi terület, olcsó vendéglátó egységek, kiváló fagyis stb.

bredit77@freemail.hu

2015. máj. 30. 10:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!