Kezdőoldal » Utazás » Szállások » Londonba szeretnék utazni...

Londonba szeretnék utazni nyáron néhány napra, ám nagyon drága a szállás. Megfizethető megoldás 2 főre?

Figyelt kérdés

2014. márc. 14. 12:17
1 2
 11/15 anonim válasza:
Ha csak pár nap, akkor keresgethetsz befogadót is, erre pl. ott van a www.couchsurfing.org oldal.
2014. márc. 16. 09:41
 12/15 anonim válasza:

Nezd meg a www.airbnb.com oldalt, itt is nagyon olcso szallast lehet talalni.

Sok sikert!

2014. márc. 18. 15:57
 13/15 wapo ***** válasza:

Az attól függ mennyire vagy igényes? Mindenkinek mást jelent a megfizethető kategória. Kell e wc-fürdő-égy-tv-minibár-szobapincér-uszoda-masszázs stb. vagy csak aludni akarsz. Akkor tudom ajánlani bármelyik parkot, esetleg városszáli parkolót, erdőt mezőt stb. Ezt tóranyelven bivakolásnak hívják és szinte az egész világon engedélyezett. Nem minősül vadkempingnek. Csupán egy jó minőségű hálózsák kell hozzá 8nyáron az se muszáj) meg egy kis gyaloglás. Ha komfortosabbat akarsz akkor valamelyik vasútállomást, vonatszerelvényt( egy rövid-de ne túl rövid vonatjeggyel már felszállhatsz a vonatra, és gyorsan elalszol, ha jön a kalóz meg elég rémülten vedd tudomásul, hogy tovább jöttél :), campinget, kamionparkolót. Ott van wc, mosdó. Ha ezek sem felelnek meg mert túl igényes vagy, -bár akinek nincs pénze ne igényesedjék- akkor a kanapészörf. Hátha.

Vagy Motel ifjúsági szálló, panzió stb.

2014. márc. 19. 08:08
 14/15 anonim ***** válasza:
Kanapészörf, én úgy voltam már több helyen szerte Európában
2014. márc. 21. 20:26
 15/15 arabella1 válasza:

London 2 zona hostel 3600 forinttol per ejszaka:

[link]

jo helyen, ingyen reggelivel, biztonsagos kornyeken

2014. aug. 16. 16:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!