Tudnátok ajánlani jó londoni szállásokat?
itt találsz szállás lehetőséget
De már most szólok: 3000 forintért vagyis 7 fontért sehol nem fogsz szállást kapni. Még egy egyszerű hostelban sem.
A szállás nagyon drága. Jelenleg a legolcsóbb szállás is 40 fonttól indul fő/éj.
Még én is amikor kiadtam nyaralni vágyóknak egy szobát 1 éjszakára 10 fontot kértem el. (és nagyon olcsó voltam)
Mobil home is elég drága
Londoni programok.
Ezt az interneten megtudod nézni, hogy mi az ami téged érdekel. Érdemes a British múzeumba elmenni (ingyenes) mert nagyon jó. Végül is a legtöbb turisztikai látványosság egy helyen van. Ha nem csak Londonban akartok nézelődni, akkor érdemes angol vidéki városokat, nevezetességeket is megnézni.
Sutton Hoo itt van az infó
Repülőjegy árak.
Itt tudod nézni őket
wizzair.com
easyjet.com
ryanair.com
Megkaptam az üzenetedet. Bár megírhatom, busszal olyan 50 perc az út Londonba. De már nem adok ki szobát, mert a legutolsó "vendégeim" nem üres kézzel távoztak. (magyarul megloptak)
Linkeltem neked egy oldalt ahol tudsz szállásokat nézni. Angliában a szállás a legdrágább, ezért jobb ha több pénzzel számoltok. A 3000 forint kevés lesz..(még otthon sem veszel ki szobát ennyiért szerintem)
Tudod mi a hostel?
Egy nagy helyiség ahol többen aludtok egy rakáson. Szóval nem 1 vagy 2 szobás ágyakról van szó, hanem mondjuk 10-en alszotok egy nagy helyiségben.. Na ez a hostel. Ezért olcsóbb mint a hotelek, szállodák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!