Kinek milyen élményei vannak szállodákról, hotelekről, panziókról?
Figyelt kérdés
Múlt héten munkaügyben egy hotelben töltöttem 5 napot. (Travelodge) Nagyon kiakadtam, hogy mennyire koszos volt az egész. A szobában a foltos szőnyegbe bele volt taposva a mogyorótól kezdve a rágóig. Az ágynemű annyira foltos, és koszos volt, hogy szólnom kellett, hogy cseréljék ki, mert ez durva. Ráadásul rokkant szobát adtak ami tele volt fém korlátokkal, mondván, hogy bocsi, de ez az egy szoba van ami még nem foglalt. Hozzáteszem, hogy a cég előre foglalt szobát. Arra gondoltam, hogy a hotel honlapján ahol lehet véleményt írni, megírnám,hogy milyen borzalmas állapotok voltak azért a pénzért amit elkértek.
Volt másnak is negatív élménye hotelekkel szemben?
2014. jan. 19. 05:09
1/2 anonim válasza:
Ne de nem írtad hogy hol volt, remélem képeket is készítettél az áldatlan állapotokról. Szerintem sokan kíváncsiak hova ne menjenek szobát foglalni.
2/2 anonim válasza:
Nekem csak egyszer volt, Alma-Atában tavaly (2013-ban). A szálloda egy jó nagy, több száz szobás, szovjet időkben épült szálloda volt. Mivel csak egy éjszakára mentünk, így a legolcsóbb szobát foglaltuk. Az már az elején nem tetszett, hogy a folyosón nem volt világítás (a hosszú folyosó legvégén volt egy ablak, így nagyon minimális fény volt, de a szobák számát úgy kellett megvilágítani mobiltelefonnal), de ez még nem lett volna akkora baj. Viszont a szobában is voltak bajok. Bár rend, és tisztaság volt, de minden bútor nagyon ütött-kopott állapotban volt, az ágy annyira nyikorgott, amikor belefeküdtem, hogy konkrétan féltem, hogy összeszakad alattam. És a legrosszabb még csak ez után jött, kiderült, hogy nincs meleg víz! Egyáltalán semmi, nem hogy kicsit langyos vagy valami, csak hideg víz volt, de az rendesen jéghideg volt. Ezért kb. 3700Ft-ot kértek el egy főre egy éjszakára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!