Kezdőoldal » Utazás » Szállások » Szállásfoglalással kapcsolatba...

Szállásfoglalással kapcsolatban, kellene nekem egy kis segítség?

Figyelt kérdés

Budapesten foglalnék le egy szállást, de nem tudok eligazodni rajta... Esetleg privátban írhatna valaki, aki ért az online szállásfoglaláshoz, és van egy kis ideje...

Előre is köszönöm.

23/L

2014. jan. 13. 16:30
 1/6 anonim ***** válasza:
Miért nem hívod fel a szállodát? Telefonon is foglalhatsz, és kérhetsz róla emailt ugyanúgy. De neten is elég egyértelműek az ilyenek, csak egy űrlapot kell általában kitölteni.
2014. jan. 13. 16:40
 2/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod.

Azért nem egyértelmű, mert a szobát a szállás.hu-n 6900-ft-ért tudnánk lefoglalni egy éjszakára, míg a booking.com-on ugyan azt a szobát 9100 ft-ért. A kettő között annyi különbség van, hogy a booking-osban van egy INGYENESnek feltüntetett reggeli, míg a szállás.husban nincs...

Nem értem miért van ez a nagy differencia a két oldal árai között...

2014. jan. 13. 16:56
 3/6 anonim ***** válasza:
Én ezeket az oldalakat csak keresésre használom, foglalni pedig közvetlenül a szálláshelynél szoktam. Az a legegyszerűbb, és ott minden pontosan le van írva.
2014. jan. 13. 17:07
 4/6 A kérdező kommentje:
A weboldalon pedig egy harmadik (legmagasabb összeg jön ki :D) Amit már egyszer tájékoztatásul e-mailben is megkaptam.
2014. jan. 13. 17:12
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván más kedvezményt adott a szálloda a két oldalnak. Ebben semmi meglepő nincs, annyiba fog kerülni, mint amennyiért foglalod, akármelyik oldalon keresztül.
2014. jan. 13. 19:00
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2014. jan. 13. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!