Nyaralni szeretnénk menni a családommal. Valaki adna tanácsot létszi?
Figyelt kérdés
2felnőtt és 2 gyerek szeretne utazni. A gyerekek 9 és 14 évesek,szeretnek a tengerben lenni tehát valami olyan helyre szeretnénk menni ahol kavicsos vagy fehér homokos tengerpart van, jobb lenne ha öböl. All inclusive vagy félpanzióval ellátást és családi szobát igényelnénk. Sajnos kicsit álmodik a nyomor kategóriába tartozunk mert repülővel vagy kocsival mennénk de maximum 700 ezer Ft ot szeretnénk rá költeni. Ha valakinek van jó tippje vagy tapasztalat akkor létszi írjon. A legjobban Ciprus Málta Spanyolország és Montenegró tetszik.... Előre is köszi2013. dec. 27. 14:36
1/7 anonim válasza:
Ennyi pénzből bárhova megoldható azok közül amiket írsz. Meg általában is Európában bárhova, repülővel is.
2/7 A kérdező kommentje:
Hát az a baj hogy nem igen... körülbelül 900-1400000ft között mozognak a jó nyaralások amik nem putri helyen vannak és szép a tenger mert szeretünk búvárkodni.
2013. dec. 27. 20:54
3/7 anonim válasza:
900-1400000ft között mozognak a jó nyaralások
:O
Többet írtál egy nullával!!
Mi 2 szobás, 4 ágyas apartmant bérletünk idén Montenegróban, úgy hogy 10 méterre volt a part!! Főszezonban 99 euróért!! 700 ezer két nyaralásra is bőven elég lenne, de lehet hogy még háromra is...
4/7 anonim válasza:
Én 500ezer forintból tavaly 5 hétig utaztam Ázsiában, 22000km-t megtéve vonattal/repülővel, vízumokkal, mindennel. 700ezerből 4-en fejedelmi nyaralást ki tudtok hozni, akár Horvátországban, Montenegróban vagy épp Olaszországban is.
5/7 anonim válasza:
Korfu, hotel Belvedere..obol, kristálytiszta víz,nincs hullám
6/7 anonim válasza:
Spanyolország-Kanári szigetek-Tenerife-Riu hotel Gyönyörű sziget rengeteg programmal és még ilyenkor télen menjetek el. Wellnes hotel egyszerűen pazar ;). Ja és ha ilyen "kimozdulósok" vagytok akkor BÉRELJETEK egy autót
Montenegróban pedig szerintem nincs olyan hotel ami lepukkant :D
7/7 anonim válasza:
Bocsi nem Montenegróra gondoltam hanem Monakóra nem tudom miért bocs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!