Volt már valaki Zalakaroson a Hotel Karos Spa-ban?
Figyelt kérdés
Mi a véleményetek erről a hotelról?Milyen a wellness részleg? Az ételek finomak?
Van-e lehetőség Zalakaroson éjszakai életre?
Majd a tél folyamán a családommal elmegyünk ebbe a hotelba, ezért érdekelne....
Előre is köszönöm válaszotokat.
16/Lány
2013. dec. 26. 19:10
1/5 anonim válasza:
Jó a hotel, jó a wellnes, kajaellátás is jó, éjszakai élet nem tudom milyen (lehettem 10-12 éves, mikor voltam)
16/F
2/5 anonim válasza:
A szálloda jó, éjszakai élet nincs.
3/5 anonim válasza:
Többször voltunk. Wellnes jó, viszonylag tágas. Jól főznek, jobban mint pár évvel ezelőtt. Éjszakai élet szerintem csak nyáron van, akkor sem bulik, inkább szabadtéri koncertek, mozi. Zalakaros szerintem családos nyaralóhely, gyerekekkel ideális. Majdnem szemben van a fürdő, azt is érdemes megnézni, illetve a szállodában is szoktak programok lenni.
4/5 anonim válasza:
Valakinek van esetleg friss élménye? Sem itt, sem a Tripadvisoron nincs új vélemény, és azért vegyes dolgokat írtak. Mi hétközben mennénk 2 kisgyerekkel és kíváncsi lennék akkor milyen programok vannak nekik. Vagy csak hétvégén vannak, hétközben meg a játszóház és kész? Volt aki azt írta, hogy 30 gyerekre vigyázott 1 óvónő(?). Gondolom ilyenkor hétközben nincs 30 gyerek, de lehet, hogy óvónő sem.
5/5 A kérdező kommentje:
Az óvónős dologról én nem tudok semmit. Mi szilveszterkor voltunk és nagyon sokan voltak,de kellemes volt a hangulat és a kiszolgálás is! Minden este volt valami program. És lenn az étterem mellett van egy kis bár ott minden este van zene:)
2015. jan. 20. 13:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!