Kezdőoldal » Utazás » Szállások » Valaki tud olcsó szállást Máltán?

Riblyallyay fülter kérdése:

Valaki tud olcsó szállást Máltán?

Figyelt kérdés
2014 júniustól számítva huzamosabb ideig Máltán kéne lennem...
2013. nov. 18. 09:40
 1/5 anonim ***** válasza:
36%

Most azt várod tőlünk, hogy valamelyikünknek van ott egy saját tulajdonú ingatlanja, amit - mivel haverként kérdezed - a piaci ár fölött 100 euróval kiad neked, vagy hogy megmondjuk milyen találatokat ad ki a google Malta accomodation és hasonló kombinációkra?

Szívesen segítünk mindkettőben.

2013. nov. 18. 16:28
 2/5 anonim ***** válasza:
Máltán nem létezik olcsó szállás.
2013. nov. 26. 00:16
 3/5 A kérdező kommentje:

Kedves nemtudm kicsoda!

Ön valószínűleg nem normális vagy csak épp rossz kedve volt, és úgy érezte, valamiért bele kell kötni egy érdeklődőbe, aki azt kérdez ezen a honlapon, amit a honlap fenntartói csak megengednek. Nos, nagyon örülök, hogy megvan a véleménye a dolgokról, de a jövőben inkább úgy fogalmazza meg, hogy ne érződjön benne, hogy hülyének néz mást, mert az ember érző lény, és ha hülyének nézik, sajnos sokszor visszahülyéz. Én nem szeretném, ha most ez történne, s mivel ezt a kommentet én írom, minden adott is hozzá, hogy ne így legyen.

Üdv.

2013. nov. 26. 04:43
 4/5 anonim válasza:

az első válaszolóval értek egyet

de hogy válaszoljak is a kérdésre: lehet hogy valaki tud, de valószínűbb, hogy nem

2013. dec. 10. 14:43
 5/5 anonim ***** válasza:
Szia! Szerintem keresgélj facebookon ilyen csoportokat, mert ott nagyon könnyen fel tudod venni a kapcsolatot magyarokkal is. Én is így mentem ki:)
2014. jan. 29. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!