Van olyan szallasfoglalo oldal, ahol online kifizethetem a költségeket?
Figyelt kérdés
London-Lutonban szeretnék megszállni, de a minap eltört a bankkártyám, így online szeretném intézni a fizetést. Van ilyenre lehetőség?2013. okt. 12. 15:16
11/12 anonim válasza:
Most megnéztem a számlámon a tranzakciókat, de semmit nem vontak le. Szept 20-án foglaltam és 1 hete voltunk kint. Már rég levonták volna, ha lett volna ilyen költség.
Meg az oldalon is írta, hogy a booking.com nem von le pénzt, a BK adat csak biztosíték a szállodának, hogy ha nem mész a lemondási határidőn belül, akkor le tudják vonni a pénzt.
Lehet, hogy a te szállód más szabállyal dolgozott, és azért vontak le. Amúgy Horvátország volt ez.
12/12 anonim válasza:
irj a szallodanak, hogy huzzak le a kartyadat meg erkezes elott. (vagy modositsd a foglalasodat NRF-esre) ilyenkor megerkezeskor mar csak az eloleg es a vegszamladat kell alairni es anelkul fizettel bankkartyaval, hogy azt le kellett volna huzniuk a hotelben. Udv, egy hotelben dolgozo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!