Kezdőoldal » Utazás » Szállások » Milyen munkát vállalnak, akik...

Milyen munkát vállalnak, akik hosszabb ideig utaznak a Couchsurfing segítségével?

Figyelt kérdés
Nézegettem a couchsurfing.org-ot, és sok olyan utazó adatlapjával találkoztam, akik évek óta folyamatosan járják a világot. A kérdésem az volna, hogy milyen munkákat vállalhatnak vajon? Nyilván nekem is az volt az első gondolatom, hogy minden országban, ahová elutaznak, és huzamosabb időt ott töltenek, keresnek valami ideiglenes munkahelyet. De sokan fejletlen országokban utazgatnak hónapokig (Irán, Afganisztán, Pakisztán, stb.), ahol a helyieknek sincs túl sok munkavállalási lehetőségük, nemhogy egy utazónak. Azzal is tisztában vagyok, hogy ezekben az országokban az élelmiszer, tisztálkodási szerek, egyéb dolgok is olcsóbbak, ennek ellenére is azt gondolom, hogy valamennyi pénzre szükségük van, hogy ezeket megvásárolhassák, és, hogy utána tovább utazhassanak.

2013. okt. 11. 13:55
 1/1 anonim ***** válasza:
Összeraksz pár millió forintot és abból te is hónapokig, évekig utazhatsz Ázsiában. Szallason és kaján rengeteget tudsz spórolni couchsurfing miatt. Belépőkön, utazáson pedig nem megy el olyan sok pénz.
2013. okt. 11. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!