2014 márciusában tervezem, hogy ki megyek Londonba! Először is a szálláshelyet szeretném lefixálni és ebben kérném most a segítségeteket?
Rengeteg magyar szállás közvetítő weboldalát olvastam és tanulmányoztam végig, mindegyik szinte ugyanolyan árakkal és szolgáltatásokkal bír!? Olyan emberek tapasztalatait szeretném, akik az alábbi szállás közvetítőket személyesen ismerik, náluk laktak? Jó és rossz vélemények egyaránt érdekelnek!
iranylondon.hu, londonimagyarok.hu, magyaroklondonban.com, londonszallas.com, londoniszallas.net, stb. Köszönöm a segítségeteket a döntés hozatalamban!
londonimagyarok.hu oldalról sose kérj szállást.
Egy régi kedves barátnőm az ő segítségükkel szerzett szállást. Este engem hívott telefonon (én kint éltem már egy ideje, de nem Londonban) hogy menjek el hozzá, segítsek rajta, mert bajban van. Elmentem, és ledöbbentem milyen szállást kapott. Borzalmas volt. Az hagyján hogy 8-ad magával lett volna egy kis lakásban (aki kint él tudja, a lakások ahogy a külföldiek nevezik makettlakások)
tele volt csótányokkal, koszos, és büdös volt.. A környékről inkább nem mondok semmit. Nem maradt ott, volt is balhé belőle, mert nem akarták az előre kifizetett depositot visszaadni.
Én biztos vagyok benne, hogy a többi is ilyen pocsék lesz, szóval kényelmes, jó szállást ne várjál.
Ha nem akarsz csalódni akkor érdemes egyénileg szobát keresned..Az a legbiztosabb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!