Kezdőoldal » Utazás » Szállások » Mi a tapasztalotok a kuponos...

Mi a tapasztalotok a kuponos szállásokkal? Nem átverés?

Figyelt kérdés
A mindenkupon,alkupon...stb oldalakon úgymond potom pénzért lehet szállásokat foglalni. Még nem mertem foglalni,mert félek,hogy átverés. Tapasztalatok?
2013. aug. 14. 00:05
 1/2 anonim ***** válasza:

Általánosságban nagyon nehéz mit mondani, mert lehetnek jobb, és rosszabb ajánlatok is egy kuponos oldalon.

A kérdés szerintem az, hogy érdemes-e kuponos oldalakon foglalni, esetleg máshol jobbat találsz olcsóbban? Szerintem mindkét eset előfordul, ha megtetszett valami és foglalni szeretnéd, előtte nézz szét más szálláskeresőkben is.

Nézd meg a booking.com-ban az adott városba az adott időszakra mit kapnál, vagy nézz szét más hotel foglalós oldalakon is pl a trivago-n.

Személy szerint én az utóbbiakon jobb ajánlatokat szoktam látni sokkal több szabadsággal, azaz oda mehetek, ahova nekem tetszik, és nem oda, ahova épp találtak valami eladandót a kuponosok.

2013. aug. 14. 08:58
 2/2 anonim ***** válasza:

Voltam kuponos szállással (Prágában) nem volt benne semmi átverés. Azonban, ahogy az előző írta, tényleg nagyon oda kell figyelni és több oldalról körül kell járni a lehetőségeket. Az adott kinézett szállást más oldalakon, sőt ha van saját honlapja, akkor azon is le kell ellenőrizni.Aztán ha minden klappol, miért ne lehet elfogadni a kuponos ajánlatot?

Vannak persze olyan kuponos szervezetek amelyeket ajánlom nagy ívben elkerülni. Pl valami Europai Turizmus alapítvány (mindig változtatják nevüket) amellyel nyerhetsz 7 nap ingyen szállást Európa hoteljeibe csak "ellátási díjat" kell kifizetned. Az a szenzációs ebben, hogy teljesen legális amit csinálnak és 10 emberből 9 nem is veszi észre hogy éppen át akarják vágni.

2013. aug. 14. 10:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!