Valaki ajánlana balaton parti szállást, amiben TÉNYLEG van hely? SŰŰŰŰŰŰŰŰŰRGŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐS!
Gyakorlatilag minden tömve van szinte. Vagy vegyétek lejjebb az igényeket és keressetek olyat aki bérbe ad apartman házat, igaz hogy mindenről nektek kell gondoskodnotok de ha azt vesszük olcsóbb is, de azok is telve vannak ilyenkor.
Én is a múlt hétvégére akartam volna lemenni egy olcsóbb szállodába de jó lett volna nekünk egy sima apartman ház is de mindenhol azt a választ kaptam hogy tömve vannak, nem tudnak szabad helyet adni mert ha esetleg le is mondanák van még legalább 20 ember vagy több akiknek utánuk ki is tudnák adni. Én is csak jóval messzebb egy ismerősöm nagymamája házába tudtam lemenni, igaz maga a szállás ingyen volt cserébe etessük a nagymamája macskáját és oldjuk meg a kajánkat de elég pocsék volt mert legalább 15 km-ert kellett autózni hogy vízközelbe lehessünk.
Én ilyet jövőre már májusba elintézek hogy legyen megfelelő szállásom minthogy az utolsó pillanatba kapkodjak.
booking.com
Elvileg itt csak a szabad helyek vannak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!