Jövő nyáron utazunk Londonba, mikor érdemes szállást foglalni?
Azért én ajánlom, hogy ne akkor menj amikor nagy rendezvény is van a városban. Júniusban van a Wimbledon, azt kerüld el. Én pl. most megyek Münchenbe szeptember végén, akkor lesz az Októberfest így alig találtam 100 Euro alatt szállodát.
Néha foglaláskor írják, hogy az akciós áron márcsak egy-két szabad szoba van. De ez nem jelenti, hogy tele lenne a szálloda. Én általában előbb a repjegyet veszem meg és csak később foglalom a szállást. Szerintem ott annyira nagy ingás nincs, mint a repjegy áraknál. Sőt volt, hogy este derült ki, hogy másnapra kell szállás és simán foglaltam nagyon jó áron szobát, reggelivel. Ajánlom a trivago.hu néha nézz rá az árakra gyakran és ha neked megfelelő az ár, akkor foglalj :)
Nagyon ráérsz a foglalással még.
Aminek értelme van, kezdjél el erreor fare oldalakat nézni, néha elütnek a szállodások árakat, és a 100 euró helyett pl 1 euróért adják a szobát. Kicsi az esély rá, hogy épp abban az időben, de hátha. Pl holidaypirates, exbir.de stb oldalakon érdemes nézelődni.
Aztán a helyedben feliratkoznék pár kedvenc szálloda hírlevelére. Sokszor vannak/lesznek akcióik, hátha kifogsz vmit.
Ne felejtsd el a travelodge, formule1, ibis, stb hoteleket nézegetni.
Utolsó tanácsom, hogy az egy éves várakozás alatt is menj el párszor olyan helyekre, ahova nagyon vágysz. Csak úgy, hogy belejöjj a keresgélésbe és az utazásba :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!