Tudtok albérleteket, szállásokat Londonban, viszonylag olcsón?
Egy jótanács:
ha a [link] -on keresgélsz akkor arra figyelj hogy rengeteg feltűnően olcsó és jó állapotú szobát csalók tettek fel. Pár levélváltás után arra kérnek majd hogy a Western Unionnal utalj pénzt egy családtagodnak hogy ezzel bizonyítsd hogy van pénzed, bla bla. Sokaknak bánta a pénze így, én is 3 ilyen hírdetőbe futottam az elmúlt hetekben.
A London és az olcsó szállás nem fér meg egy mondatban. Ami Londonban olcsó, annak oka van. 1. Kinn van a külvárosban.
2. Olyan a környék, ami nem épp bizalomgerjesztő.
És igen, valóban erősen figyelni kell a gumtree-s hirdetéseket, elég sok a caaló, akik pénzt akarnak.
folyt.
Bár azért lehet találni elfogadható árú ingatlant, a mostani studió lakásomat egy ingatlanoson keresztül találtam, londoni viszonylatban igen kedvező 675 fontos áron+rezsi, a belvárostól, munkahelyemtől mindössze 25 perc, és a metró szinte az ajtó előtt van.
Köszönöm a válaszokat!
Akkor szerintetek hol érdemes keresni?
"Akkor szerintetek hol érdemes keresni?"
már leírtuk! gumtree.com-on keress, csak szűrd a hirdetéseket. ami túl olcsó és szép az gyanús. persze ha nem ismered a helyi árakat, akkor könnyen átvághatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!