24 nm-es szállás elég 4 fő felnőtt és 2 fő kisgyereknek?
Pár napra leutaznánk a lipóti Campingbe. 4+2-en. Az ott található mobilház 24 nm-es, amibe van 2 db szoba, 1 db előtér és 1 db fürdőrész.
Szüleim is jönnének, és szerinte nagyon szűkös ennyi embernek.
Szerintetek?
úgy elfér, hogy csak az ágyak, amiken át kell mászni, mert szorosan egymás mellé rakjátok őket
de kérdés, hogy erre vágytok-e
Alváshoz teljesen kellemes 2m egy embernek, úgyhogy ha elég ágy van, nekem OK lenne, ha nem a szobában akarom tölteni az időt. Sose ott akarom.
Egy kempingsátor, ahol kevesebb, mint 4nm van 2 főre és a csomagokra, cipőkre, az már kevés, de kibírható, na mi úgy töltöttünk pár éjszakát másfél hete :)
De természetesen emberfüggő, kinek mennyire fontos a tér (nekem nagyon, de nem alváskor. Múlt hétvégén egy 20cm széles padon aludtam, az azért már nem volt jó... :D S pihentető sem. De egy ágy vagy matrac már az.) - s persze mennyire telik rá, mérlegelni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!