Tudnátok ötleteket adni, hogy hova menjünk barátnőmmel nyaralni kb.1 hétre valahol a Balaton körül?
100ezret nem akarok költeni, egy olyan 30-ra gondoltam (nem voltam még semmi ilyen barátnővel nyaraláson, szóval nem tudom mennyi szokott lenni az átlag...lehet hogy kevésnek tervezem ezt a 30-at, tényleg fogalmam sincs..)
Valami nem is túl lepukkant helyre gondoltam, Balaton lenne az elsődleges cél, ott valahol, valamerre valaki ötlet??
30-bol talán kemping kijön, de ehhez kell sátor, hálózsák, matrac és kedv.
Aztán ott az étkezés sem túl olcsó, mert fözni nem nagyon tudtok, így ha meleget akartok akkor büfék éttermek... fagyi stb...
kezdj el keresni a neten, nézd meg a kempingeket, ott vannak telepített bungalok is meg telepített lakókocsik, amit lehet bérelni.
Én mindig találok a Balcsinál is max. 5000Ft/fő /éj-ért NORMÁLIS szállást. Kaja is megdolható olcsón, ha nem tudtok főzni, nagyon sok helyen van 1000 Ft környékéért menü, amivel jól is lehet lakni. 1 hét 30.000-ből még így sem fog kijönni, de lehet ezt okosan csinálni...
Amúgy: balatoniszallas.hu , én ajánlom Lellét és Siófokot.
Csakis Siofokot tudom ajanalni.
Itt 1 olcso szállás mi minden even ide járunk szép szobák kozel a strandhoz: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!