Rómában szállás? Tudnál ajánlani?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Sokfelé nézelődtem már, booking.com, tripadvisor.com, stb. Személyes tapasztalatokra lennék kíváncsi.
Te melyik szállást ajánlanád jó szívvel?
Köszönöm.
2013. jún. 12. 15:54
1/2 anonim válasza:
Villa Mater Redemptoris
Szent István Ház
Mindkettő magyar zarándokház. Az első jobb a közlekedés szempontjából, mert közel van a Battistini metróállomáshoz.
2/2 anonim válasza:
Szia! mi 2013 április végén voltunk Rómában és itt szálltunk meg:
nem olyan olcsó, de csodás volt!!
a Szt. IStván ház pedig olcsó és nagyon jó, csak mi pici abával mentünk és a kő padló nem oly előnyös egy kis mászó babával. De voltam a nővéreknél már többször és a célnak tökéletesen megfelel.
Emellett én sok sok szállást megnéztem,és szerintem ezek a B&B-k a legjobbak Rómában, otthonos, barátságos és tiszta!
jó utat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!