Olcsó szállás helyek Budapesten 3000 FT alatt?
Ha nem zavar, hogy idegenekkel kell osztoznod a szobán akkor itt biztos találsz.
Itt is érdemes keresgélni:
Ha jól láttam, kapásból a második, ami az oldalon van, a belvárosban van és 3000 Ft alatti.
Van olyan szálláshely, ahol idegenekkel alszol egy szobában, zuhanyzó, illemhely a folyosón van és a cuccaidat egy zárható szekrénybe rakhatod a szobában. Munkásszálló szerű, de rövid időszakra is van szállás (pl. egy éjszaka)
Nagyon egyszerű körülmények vannak, nyilván nem válogathatod meg, hogy kikkel kerülsz egy szobába.
Az ár éjszakánként 1500 Ft körül van.
Egy ilyet ismerek a IX. kerületben:
forse.hu
Ha nem egyedül utazol, akkor sokkal igényesebb szállásokat találsz 3000-5000 Ft áron személyenként. Van olyan nagyon igényes, légkondicionált, teraszos, két fürdőszobás, design konyhás 90 négyzetméteres apartman Budapesten, amely 5 főre 75€, aza
azaz 15€/fő.
Előző vagyok, beletenyereltem a billentyűzetbe és előbb elküldtem a választ, mint szándékoztam. Bocs.
Aztán van sok belvárosi hostel, ezeket is érdemes végignézegetni, ha nem baj, hogy idegenekkel alszol egy szobában, akkor azok sem túl drágák. Ha saját szobát/apartmant szeretnél, akkor az általad megjelölt összeg nagyon sovány.
Remélem tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!