Milyen eséllyel kapok szállást Németországban, ha kutyával vagyok?
Figyelt kérdés
A kutya nem szoba kutya tehát kertes szállásra gondoltam. Tervezzük hogy kimegyünk dolgozni, de nem vagyok tisztában a külföldi szállásokkal. Még nem túl sürgető a dolog, és érdeklődök minden felé de folyton ellentétes véleményeket hallok. Van valakinek tapasztalata?2013. máj. 25. 14:18
1/8 anonim válasza:
Németországban szinte mindenki bérelt ingatlanban él, tehát nyilván a kutyatulajdonosok is. Az már más kérdés, hogy kertes házat bérelni nyilván lényegesen többe kerül, mint mondjuk egy garzonlakás.
2/8 anonim válasza:
Aki kiadja a lakását, házát, az azt is megadja a hirdetésben, hogy háziállatot lehet-e vinni. Kertes házba nyilván nagyobb az esélye a dolognak, de tényleg jóval drágább is.
3/8 A kérdező kommentje:
Igen, arra számítottam, hogy drágább lesz. Hallottam sok helyről hogy a szállás piszok drága németországban. Köszönöm a válaszokat!
2013. máj. 25. 14:38
4/8 anonim válasza:
Egyébként mit értesz azon, hogy szállás? Albérletet?
Mert vannak bérelhető szobák, vagy ilyen munkásszálló jellegűek, de oda esélytelen, hogy kutyát vigyél.
Nem kötekedésképpen, csak a szóhasználat miatt nekem nem egyértelmű, mire gondoltál, bár ha kertes, akkor feltételezem, házat bérelnél. Nos, az régiótól függ, itt nálunk olyan 8-900 eurónál kezdődik.
5/8 anonim válasza:
8-900€ + nehbenkosten + háromhavi lakbár kauciónak + rezsi. Kb ilyen felállással számoljál. Ha közvetítőn kerszetül találsz albérletet, az ő díját is számold bele. Amellett a németek nem szeretik a hangoskodó kutyákat, hamar kiutálnak, ha arra ébrednek, hogy a kutyád ne ismeri a rendet. Nekünk el kellett altatni a kutyánkat, amikor kijöttünk. Egygazdás házőrző volt, senkire sem tudtuk rábízni. A szívünk szakadt meg, de nem volt más választás.
6/8 A kérdező kommentje:
Tud esetleg valaki olyan oldalt ahol hasonló lakások hirdetései fent vannak?
Sokat gondolkoztunk Svájzon is, de ott iszonyúan szigorúak a szabályok, ami akutyákat illeti...
2013. jún. 10. 15:29
8/8 anonim válasza:
En csak Ausztriaval kapcsolatban tudok velemenyt mondani. Nekunk szerencsenk van, itt szinte mindenki szereti a kutyakat. Kutyabarat vendeglok vannak, boltok. Lakast mi elsore talaltunk kutyussal, bar az igaz, hogy kert nelkul. A kertes szallasok dragabbak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!