Erdélyi körutazás megszervezésében kérhetek segitséget?
Figyelt kérdés
julius végén kocsival erdélyi körutazást teszünk..Már bevált kipróbált szállás lehetőséget keresek Aranyosgyéres-Szováta-Gyergyószentmiklós-hazafelé Nagyszeben környékén/nem baj ha nem nagyon drága. szállodák kizárva/2013. máj. 24. 06:21
1/7 lencsefőzelék válasza:
Mi itt szálltunk meg Nagyszebenben, mikor körúton voltunk:
Parajdon pedig a Csatári panzióban, az is elég olcsó volt.
2/7 anonim válasza:
3/7 anonim válasza:
Szerintem ellátogathatnátok máshová is, annyi szép hely van még. :) Ne haragudj, hogy beleszóltam.
4/7 anonim válasza:
Utolsó válaszoló!Miért ne jöhetne valaki Erdélybe?Nagyon gyönyörű hely,rengeteg csodás tája van és sok látnivaló.Megéri eljönni.Én is itt lakok Erdélybe,csodálatos hely.
5/7 anonim válasza:
Félreértés ne essék, hisz én is erdélyi vagyok. Úgy értettem, hogy van még sok szép más vidék is itt Erdélyben. Mi is rengeteget jártunk Szovátára, Parajdra, de egy Retyezát mesebeli :)
6/7 A kérdező kommentje:
No Kedves Erdélyiek!.....A Gyilkos tóhoz mennénk.... az ottani szállás megvan...de nem akarom egybe az utat letudni...megállnék egy éjszakát Aranyosgyéres környékén és egy napot Sováta környékén. Itt keresnék olcsó nem szállodai szobát.../2 főre/ ebbe kérek segitséget...
2013. jún. 15. 06:41
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat...jól sikerült az ut....vissza is megyünk hamarosan...még az idén...
2013. szept. 12. 13:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!