Volt már itthon olyan esetetek hogy találhatok rejtett kamerát a szobátokban?
Figyelt kérdés
jan. 20. 14:48
1/16 anonim válasza:
Nem tudom, kinek milyen az életvitele, de számomra rohadt nehéz elképzelni olyan helyzetet, amikor valaki az én szobámban elrejt egy kamerát.
Ki? Mikor? Hogyan? Mi okból?........ 😮
2/16 anonim válasza:
1
Utazás, szállások kategória.
Igen volt már, nem is egyszer. Mi dig csekkolom applikàciócal is meg körbenézek.
3/16 anonim válasza:
Sok wellness szállóban megfordultam már..... ki tudja, lehet hogy valahol volt kamera. Sosem figyeltem.
Amúgy utólag csak annyit, hogy pont lesz.rom, ha valaki az én csupasz hátsómra kíváncsi. 😂
4/16 anonim válasza:
Nem, de sosem szoktam csekkolni. Úgy vagyok vele, mint a 3-as: ha vkit érdekel, nézze.
5/16 anonim válasza:
4
Saddo aggszűzeknek nincs is mitől tartani
6/16 anonim válasza:
2: hol, milyen jellegű szálláson? Lett feljelentés?
7/16 anonim válasza:
Az egyik egy vidéki wellness szálloda volt, a másik egy airbnb vidéki nagyvárosban, meg a Balatonon egy vendégházban. Természetesen feljelentettem őket meg az adott oldalnak is egyből jeleztem a visszatérítés miatt meg hogy letiltsák a szállásadót.
8/16 A kérdező kommentje:
Persze szép nőkre gondolok akiket megfigyelnek, férfiakat biztos nem fognak
jan. 20. 20:20
9/16 anonim válasza:
8
Általában nem ilyen indíttatásból raknak kamerákat de mindegy is mert így is úgy is illegális.
10/16 A kérdező kommentje:
Akkor miért raknak kamerákat a szobába ha nem azért hogy megfigyeljék a jó csajokat?
jan. 20. 21:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!