Kezdőoldal » Utazás » Szállások » Előre kifizetett szállás árát...

Laszloo kérdése:

Előre kifizetett szállás árát vissza kaphatom ha nem vettem igénybe nem feltétlen az én döntésemből adódóan?

Figyelt kérdés
Booking-on foglaltam szállást és akitől foglaltam küldött egy emailt hogy nem tudnak fogadni mert tele lesznek akkor és vissza kell hogy mondja a foglalásom. Rá másnapra jött az email hogy mégis tudnak fogadni és vegyem semmisnek a tegnapi üzenetet, de én már ezt csak később olvastam el és ekkorra már új szállásom volt. Szilveszteri napról volt szó és vártam hogy leteljenek még a szabadnapok, beinduljon az élet hátha kapok emailt vagy a pénzt vissza, de semmi ilyen nem történt.
tegnapelőtt 13:50
 1/1 anonim ***** válasza:

Szerintem vissza kellett volna kapnod már akkor, amikor lemondták.

Te meg jelezhettél volna a következő üzenetere, hogy nincs szükséged már a szállásra.

tegnapelőtt 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!