Kezdőoldal » Utazás » Szállások » Megeri al inclusive ellátást...

Megeri al inclusive ellátást kérni nyaralaskor ?

Figyelt kérdés

3felnott esetében. Mennyivel drágább így a kaja mintha eljarnank étterembe enni meg cukrászdába ?

Tenerife dubai mauritius érdekelne milyen a kaja kínálat ott?

aug. 23. 13:51
 1/6 anonim ***** válasza:
nem
aug. 23. 18:57
 2/6 anonim ***** válasza:
80%

Mondanám, hogy attól függ, hogy mit akarsz ott csinálni, de mégsem, egyértelműen NEM.

Ugyanis:

a) tervezel jönni-menni, kirándulni, felfedezni szép partszakaszokat, városokat, a helyi kultúrát, különböző ételeket -> kevés időt töltesz a szállodában, ergo ablakon kidobott pénz

b) nem tervezel jönni-menni, a szállodában fogod tölteni az időd nagy részét -> ugyan ki tudod használni a busás felár adta lehetőséget, viszont az ár töredékéért ülhetnél egy másik medence partján, akár belföldön is, ergo ablakon kidobott pénz

(Ja, bocs, mégis van egy c) verzió: ha esetleg az a cél, hogy a csili-vili svédasztal képeivel bombázd az ismerőseidet, akkor igen, feltéve ha neked ez megéri a különbözetet.)

aug. 23. 20:40
 3/6 anonim ***** válasza:
83%

Kétszer választottunk ultra all inclusive ellátást. Az első három napban mi is jöttünk-mentünk, szóval ahogy a fölöttem író mondja nem használtuk ki. Utána napokig csak ettünk-ittunk, nem volt jó élmény.

Másodjára már direkt azért mentünk vissza, hogy nem kirándulni, hanem csak medencézni, pihenni, feltöltődni...és enni. Egy-két napig oké, de után megutáltuk az egészet és nem is esett jól, utána meg visszaálltunk a saját étkezési ritmusunkra, ero ugyanúgy nem érte meg.

aug. 24. 10:44
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Bőven elég egy félpanziós ellátással.
aug. 24. 12:44
 5/6 anonim ***** válasza:
59%
Szerintem is bőven elég a félpanzió. Én all-inclusiveot max akkor választanék, ha minden nap totálkárra innám magam mindenféle italokkal. Ami mondjuk menne is, lenne rá igény, csak a család szerintem nem tolerálná. :D
aug. 27. 13:08
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem nagyon éri meg, csak olyankor szoktunk kérni, ha nagyon pici az árbeli különbség az AI és a félpanzió között, és olyankor, ha kötelező. Egyiptomi hoteleknél általában kötelező, nincsen más opció.
szept. 2. 11:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!