Nem tudtam pontos kategóriát választani. Szóval a "szeretőmmel" egy nyugalmas hétvégére vágynánk, valahol csak mi ketten, de szálloda és hotelek kilőve. Nem szeretnénk nagy nyilvánossagot. Ki mit ajánlana?!
Figyelt kérdés
Fontos, hogy lehetőleg MISKOLC-on belül, akár belváros, Avas, Győri kapu, Lillafüred is, kulcsos-magán-airbnb bármi jöhet. Tapasztalattal és linkkel is akár. Köszönöm!júl. 24. 21:45
1/9 anonim válasza:
Keress rá a legnagyobb keresőben.
Mégis mit képszelsz?
Be ne fizessünk egy hétvégére?!
🤦♀️
2/9 anonim válasza:
Menjetek el a decathlonba, vegyetek egy sátrat!
3/9 anonim válasza:
Én azt ajánlanám, hogy keress egy olyan párt/szeretőt, akit a nagy nyilvánosság előtt is fel tudsz vállalni és a probléma megoldva!
4/9 anonim válasza:
Bocs, nem aszisztálok a párod megcsalásához.
Amúgy ennyire ne legyünk már életképtelenek, hogy még egy szobát/motelt/búvóhelyet sem találunk egyedül :D
6/9 anonim válasza:
Google: búvóhely Miskolc
Dugni van eszed, keresni nincs?
7/9 anonim válasza:
Menjetek 100 km-re a lakóhelyetektől, ott a szállodában sem lesz ismerős, bár jobb, ha szeptemberben mentek és hétköznap, olyankor már majdnem mindenki dolgozik.
9/9 anonim válasza:
Titokban sehol nem tudsz lenni, mert az adatokat kötelesek rögzíteni a szállások. Mindegyik. De nem értem, miért nem jó egy szálloda? Nem fognak rólatok fecsegni, különben is honnan tudnák, hogy a szeretőd?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!