Kezdőoldal » Utazás » Szállások » Felejtettetek már ott értékes...

Felejtettetek már ott értékes tárgyat a szállásotokon? Elküldték utánatok? Mik a tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Romániában voltunk egy hétvégét és feleségem véletlenül otthagyta a karikagyűrűjét a szálláson. Már messze jártunk amikor észrevettük. Felhívtuk a szállást, a srác vonalban maradt és megnézte és meg is találta. Mondtuk neki, hogy e-mailben elküldjük a postázási címet és természetesen a költségeit is mi álljuk. Annyit mondott, hogy oké. El is küldtük nekik az e-mailt. Ez ma volt, úgyhogy nagyon friss a sztori. Szerintetek elküldik? Járt már valaki így? Írnátok tapasztalatokat? Vagy sztorikat, hogy ti hogy jártatok és mi lett a végkifejlet? Köszönöm!

#posta #Románia #karikagyűrű #ottfelejtett tárgy
jún. 16. 19:07
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem Angliából Witneyből elpostázták az ottfelejtett angol töltőmet kérés nélkül. Meg kellett adni a lakcímet check in-nél. Ledöbbentem amikor megkaptam
jún. 16. 20:54
 2/6 anonim ***** válasza:
52%
Hát nem tudom Romániáról az hírlik, hogy ott ha az égből pottyanna le valami, az földet sem érne mert ellopják, de kívánom hogy legyen szerencséd.
jún. 16. 21:35
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Fiam a szálláson felejtette a telefonját és elküldték (Magyaro.).

Én a szálláson hagytam egy vadi új pulcsit, két hét múlva mentünk vissza, letagadták (Olaszo.) - mondjuk miért tartogatták volna, valahol talán érthető.

Ausztriából simán kérdés nélkül utánunk küldtek egy ott felejtett cumit, pedig az még csak nem is drága.

A legjobb egy fertő-tavi szállás volt még a 90-es években. Tesóm otthagyott valami ruhát és nem sokkal később pont arra jártunk. Befogták takarítani a cuccot időközben, de visszaadták.

jún. 16. 23:30
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Értékest nem. Egy rövidnadrágot hagytam egy spanyolországi, egy-egy pólót pedig egy portugáliai és egy belgiumi szálláson. Egyiket se küldték utánam.

Édesanyám pedig véletlenül elrakott egy kis asztalterítőt egy magyarországi szálláson, borítékban visszaküldte egy tábla csoki társaságában.

jún. 17. 07:39
 5/6 A kérdező kommentje:
1 hét alatt megkaptuk a gyűrűt postán. Ragszámmal ellátott ajánlott levélként végig nyomon tudtuk követni. Még a postaköltséget sem engedték kifizetni. :)
júl. 2. 12:11
 6/6 anonim ***** válasza:
Megérdemelnek egy virtuális kalaplengetést. :)
júl. 3. 07:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!