Felejtettetek már ott értékes tárgyat a szállásotokon? Elküldték utánatok? Mik a tapasztalatok?
Fiam a szálláson felejtette a telefonját és elküldték (Magyaro.).
Én a szálláson hagytam egy vadi új pulcsit, két hét múlva mentünk vissza, letagadták (Olaszo.) - mondjuk miért tartogatták volna, valahol talán érthető.
Ausztriából simán kérdés nélkül utánunk küldtek egy ott felejtett cumit, pedig az még csak nem is drága.
A legjobb egy fertő-tavi szállás volt még a 90-es években. Tesóm otthagyott valami ruhát és nem sokkal később pont arra jártunk. Befogták takarítani a cuccot időközben, de visszaadták.
Értékest nem. Egy rövidnadrágot hagytam egy spanyolországi, egy-egy pólót pedig egy portugáliai és egy belgiumi szálláson. Egyiket se küldték utánam.
Édesanyám pedig véletlenül elrakott egy kis asztalterítőt egy magyarországi szálláson, borítékban visszaküldte egy tábla csoki társaságában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!