A bookingon előfordulhatnak csalók?
Figyelt kérdés
Sajnos hülye voltam és úgy foglaltam le egy szállást, hogy nem olvastam el a véleményeket. Utólag néztem meg és csak egyetlen vélemény van fent a honlapon. A lakás több hasonló oldalon van fent, de sehol sem látok véleményeket. A fizetés már megtörtént, és nem visszatérítendő. A fizetés során semmi gyanús nem volt, az appon keresztül fizettem. Bízom benne, hogy a booking csak megbízható tulajdonosokkal köt szerződés.jún. 3. 22:41
1/5 anonim válasza:
Nagyobb esély van rá, hogy egy most induló szállást fogtál ki, mint hogy egyáltalán ne is létezzen (legalábbis Európában biztosan).
2/5 A kérdező kommentje:
De olyankor oda szokott lenni írva hogy új a bookingon. Budapesti szállásról van szó, de a tulajdonos száma brit
jún. 4. 01:07
3/5 anonim válasza:
Ameddig nincs legalàbb 8-10 vélemény, addig lutri mert ha nem is csaló lehet hogy egy igénytelen széthulló putrit hirdet.
4/5 anonim válasza:
A legtöbb esetben ez elég jól megítélhető a képekből és a szolgáltatásokból.
Ha csalás alatt azt érted, hogy nem lesz szállásod, az kizárólag a tulajdonoson múlik. De én 30 év alatt ilyennel még nem találkoztam. Sok hülyeséggel igen, de kellő fellépéssel kezelhetők.
5/5 anonim válasza:
A bookingon inkább a vendégekkel van gond. Lehet, hogy csak új a szállás az oldalon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!