Beágyazol a hotelben? És otthon?
Figyelt kérdés
2024. máj. 29. 22:25
A kérdező szavazást indított:
Otthon is be, hotelben is be
Otthon be, de hotelben nem
Se otthon, se hotelben
Otthon nem, de hotelben igen
42 szavazat
1/17 anonim válasza:
Hotelben hova ágyazol be? Sosem láttam még ágyneműtartós ágyat.
2/17 anonim válasza:
Nem. Van ott személyzet, akit azért fizetnek, hogy az ilyesmit megcsinálja.
Otthon meg ez nyilván én vagyok, csak fizetetlenül.
3/17 anonim válasza:
1-es: a beágyazol nem azt jelenti, hogy berakod az ágynemüt egy szerkénybe, hanem az ágyon eligazítod a lepedöt, párnát, takarót, hogy szépen nézzen ki.
4/17 anonim válasza:
Nem szoktam, mert akkor nem lenne munkájuk a takarítóknak. Nem szeretik, ha helyettük csinálom, legalábbis külföldön ezt mondták nekem. A törölközőt meg a földre kell egy kupacba tenni.
5/17 anonim válasza:
Én összhajtom magam után a takarót és megigazitom az ágyat, a párnát, van bennem annyi kultúra, hogy rendet hagyjak magam után. Na meg kb 10 másodperc...
6/17 anonim válasza:
Nagyjából elrendezem felkelés után a hotelben, de amikor visszatérek, már újra van hajtogatva precízen, elvágólag. Amilyenre én úgysem csinálnám meg
7/17 anonim válasza:
Párom be szokott még utolsó nap az ágyneműt is lehúzza.
Hiába mondom hogy azt már ne.
8/17 anonim válasza:
#3 Te is rosszul tudod. Az a megágyazás! Beágyazás az amikor berakod a ágyneműt az ágyneműtartóba.
9/17 anonim válasza:
Hotelben megigazítom az ágyneműt, hogy azért valamennyire kulturáltan nézzen ki. Itthon nem foglalkozom vele, mert egyedül lakom, és csak az éjszakákat töltöm a hálószobában.
10/17 A kérdező kommentje:
Arra gondoltam, amit a hármas ír, nálam szinonima a megágyazás meg a beagyazás.
2024. jún. 4. 19:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!