Kezdőoldal » Utazás » Szállások » Belógni egy étterembe reggelizni?

Belógni egy étterembe reggelizni?

Figyelt kérdés

Múltkor voltam egy szállodában ahol sem reggelinél sem vacsoránál nem kértek szobaszámot.

Volt már aki beszökött, nem tudom miért vonz 😅

Volt aki többször lejött vacsorázni, tudom az más 😃

Bakancslistás 😃

máj. 26. 02:08
 1/8 anonim ***** válasza:
12%

A fiam egy vidéki nagyváros egyetemén tanul. Nemrég egyik hétvégén nem tudott hazajönni egyetemi programok miatt.

Mi foglaltunk szobát erre a hétvégére kisebbik gyerekünkkel a város egyik wellness hotelébe.

Ne szépítsük: a fiam alaposan elázott az esti buliban, telefonált az apjának, aki értement és éjjel kettőkor lazán behozta a szállodába.

Reggel lejött velünk reggelizni.Nem szólt a kutya sem egy szót sem.

A wellness részlegen sem.

máj. 26. 07:42
 2/8 anonim ***** válasza:
88%
Ez gyakorlatilag lopás, amire készülsz.
máj. 26. 08:21
 3/8 anonim ***** válasza:
75%
Én Szegeden a Novotelben laktam úgy, hogy egy haveromnál. Ő sportoló volt és valami versenyen volt. Én meg meglátogattam 2 éjszaka és reggelizni levittem a szobakulcsát és kitettem az asztal szélére, hogy mindenki lássa. Természetesen nem együtt mentünk reggelizni, a haveromtól meg nem kértek soha semmit a verseny miatt sok ember címeres melegítőbe evett. A múltkor meg Tiszafüreden egy pincért meg lehetett venni egy 4 csillagos szállodába, féláron odaengedett minket a svédasztalhoz.
máj. 26. 10:04
 4/8 anonim ***** válasza:
53%
micsoda bakancslista tétel...
máj. 26. 10:17
 5/8 anonim ***** válasza:
74%

Nyilván nem szép dolog de legtöbb szálloda nyilvántartja a reggelizők számát szobanként.

Egyébként lagziba is simán be lehet lógni ott kevésbé figyelnek.

máj. 26. 12:46
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
"Magyar, ne lopj".Tudod,nem veletlenul volt ez kiirva annak idejen osztrak uzletekben.
máj. 26. 17:33
 7/8 A kérdező kommentje:
Az esküvőre belógás is listás. 😂
máj. 26. 22:48
 8/8 BeefEater ***** válasza:
40%
Akkor a teszkóból is lopj el egy mosóport. Az nem bakancslistás?
máj. 28. 12:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!