A fiam egy vidéki nagyváros egyetemén tanul. Nemrég egyik hétvégén nem tudott hazajönni egyetemi programok miatt.
Mi foglaltunk szobát erre a hétvégére kisebbik gyerekünkkel a város egyik wellness hotelébe.
Ne szépítsük: a fiam alaposan elázott az esti buliban, telefonált az apjának, aki értement és éjjel kettőkor lazán behozta a szállodába.
Reggel lejött velünk reggelizni.Nem szólt a kutya sem egy szót sem.
A wellness részlegen sem.
máj. 26. 07:42
2/8 anonim válasza:
Ez gyakorlatilag lopás, amire készülsz.
máj. 26. 08:21
3/8 anonim válasza:
Én Szegeden a Novotelben laktam úgy, hogy egy haveromnál. Ő sportoló volt és valami versenyen volt. Én meg meglátogattam 2 éjszaka és reggelizni levittem a szobakulcsát és kitettem az asztal szélére, hogy mindenki lássa. Természetesen nem együtt mentünk reggelizni, a haveromtól meg nem kértek soha semmit a verseny miatt sok ember címeres melegítőbe evett. A múltkor meg Tiszafüreden egy pincért meg lehetett venni egy 4 csillagos szállodába, féláron odaengedett minket a svédasztalhoz.
máj. 26. 10:04
4/8 anonim válasza:
micsoda bakancslista tétel...
máj. 26. 10:17
5/8 anonim válasza:
Nyilván nem szép dolog de legtöbb szálloda nyilvántartja a reggelizők számát szobanként.
Egyébként lagziba is simán be lehet lógni ott kevésbé figyelnek.
máj. 26. 12:46
6/8 anonim válasza:
"Magyar, ne lopj".Tudod,nem veletlenul volt ez kiirva annak idejen osztrak uzletekben.
máj. 26. 17:33
7/8 A kérdező kommentje:
Az esküvőre belógás is listás. 😂
máj. 26. 22:48
8/8 BeefEater válasza:
Akkor a teszkóból is lopj el egy mosóport. Az nem bakancslistás?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!