Szeretnék utazni de kicsit félek az ilyen több férőhelyes szobától, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Koppenhágáról van szó, hat ágyas kollégiumi szoba. Mennyire biztonságos? Ja és csak egy éjszakától lenne szó. Fogok tudni aludni amíg a többiek fent vannak?máj. 25. 16:02
1/2 anonim válasza:
Most tényleg azt kérdezed tőlünk, hogy te fogsz-e tudni aludni miközben mások ébren vannak? De most ezt komolyan, honnan kéne tudnunk?
2/2 anonim válasza:
A biztonsággal nem lesz gond, az, hogy aludni fogsz-e tudni, erősen függ attól, hogy amúgy mennyire van jó alvókád. Én kétszer keltem fel hostelben: egyszer üvöltve párzott felettem két húsz éves, a másik alkalommal meg rámzuhant egy atomrészeg lengyel LSD-díler. Ezek extrém példák, Európában elég kultúrált hostelek vannak, az őrület Délkelet-Ázsiára meg Latin-Amerikára koncentrálódik jellemzően.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!