HUNGUEST BÜK Nyugati szárny vélemények?
Figyelt kérdés
2024. márc. 10. 11:19
2/6 anonim válasza:
Csak fidesz csatornák vannak a tévében.
3/6 Kései Sirató válasza:
Vékonyak a falak, áthallatszik a szomszéd szobából a horkolás és szex is. Nem ajánlom. Ráadásul túl drága. Mi megbántuk.
4/6 anonim válasza:
Bocsi, rosszul írtam. Csak pedofidesz csatornák vannak a tévében. Ez nem poén, hanem tényleg így van. TV2, Mvégtelenig, echo meg ilyenek. RTL comedy meg ilyeneket felejtsd el.
5/6 anonim válasza:
Nem ajánlom én sem, túlárazott és a kaja az árakhoz képest gyenge. Sokkal jobb a Caramell is és a Greenfield is, mindháromban voltam, úgy írom.
6/6 anonim válasza:
Én nem mennék ner-féreg hoteljébe. De tudod nekem jó erkölcseim vannak és jó iskolába jártam. Ráadásul megnézem, kinek adom a pénzemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!