Jogos lenne kialkudni egy olcsóbb árat?
"Magyarán be akarják nyelni a szállás.hu közvetítői díját is..... Azért ezt ne mondjátok már, hogy korrekt. Főleg úgy, hogy legutóbb azt mondta nekünk a tulaj, hogy 20%-ot vesz le a szállás.hu, azért ne foglaljunk ott."
Fogod, és lefoglalod a szállás.hu-n, és akkor nem kapják meg ők sem. Én biztos ott foglalnék, mert be vagy biztosítva arra az esetre, ha lemondják utolsó pillanatban a szállást, vagy problémás.
Amúgy jól értem, hogy kemény 2800 Ft-on problémázol?
Az meg nonszensz, hogy neked még ettől is olcsóbban kell, mert más hónapban olcsóbb. Akkor abban a hónapban kell foglalni.
Téged sem látnálak szívesen, mint vendég....
Most komolyan pár ezer Ft-on akarsz sz@rakodni? 14e Ft= 7e Ft /fő
Nem pénz, 10 e Ft/fő alatt én nem mostanában láttam szállást, de még kedvezményesebben szeretnéd.. esetleg ingyen? vagy legyen benne reggeli?
Azt az apartmant ki kell takarítani előttetek (ha nem mostanában volt vendég) / utánatok, fűtés,mosás stb, amit használtok...
14e Ft 2 főre teljesen korrekt. Ha meglehet oldani, telefonon hívnám, nekik menjen a pénz, ne a szállás.hu-nak, de alkudni semmiképp nem alkudnék.
Most komolyan a 10 e Ft-ból szeretnél még -20%-ot? (8-9e Ft-ot fizetni)
Azért az kemény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!