Magyarországhoz közeli nem túl drága nyaralóhely?
Már ne haragudj de kb ezer kilométernyi partról beszélünk, ahol több ezer szállás van.
Menj a booking.com-ra, nézd meg az árban megfelelő szállások hol vannak, majd Google segítségével megnézed milyenek az adott városok, majd eldöntöd melyik a szimpatikus.
Olaszországban Lignano, Bibione, Grado környékek a felkapottak, sokan vannak, hangosak, a homok nagyon forró, a strandok nagyon nagyok.
Horvátországban Isztria inkább betonos, létrás lejáróval, a kvarner öböl szigeteinél gyönyörű a víz, kisebb sziklás strandokkal, délebbre már nagyobb kavicsos strandok vannak. Pár homokos is akad de ritka és sokan vannak.
Szlovénia pici, kevés a part, de azért van.
Ha nagyon a sötétben tapogatózól, akkor fordulj egy utazási irodához.
4es, Görögország és Bulgária sokkal messzebb vannak.
Lehet hogy én nem vagyok épeszű de szeretem a köves pártot, felhúzol egy strandcipőt és élvezheted a kristálytiszta vizet, cserébe sokkal kevesebb a nem épeszű aki a homokos strandon heringpartizik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!