Ha egy szálláson teszem azt 7 éjszakát szeretnél eltölteni ,akkor miért kell 8 napot kifizetni?
29 nehogy azt mondd nekem hogy vasárnap nincs éjszaka mert lefejelem a billenbf,ajpdakhdh
30 ebben az a poén hogy az email-t se tudom visszanézni amire küldték a visszaigazolást mert másik laptopon vagyok azóta és nem tudok belépni a régi gmail fiókomba jelszó hiányában szóval ez számomra örök rejtély marad ,de elég sanszos ,hogy benéztem az árat xd
29 vagyok. Miért viccelnék? 7 nap között 6 éjszaka van. A vasárnap-hétfőné a hétfő már a nyolcadik nap.
Egyszerűsítsek? hétfő és kedd az ügye kettő nap. És hány éjszaka? Egy
Akkor lássuk a kérdést más szempontból, megcsavarva kicsit csak egy röpke gondolatkiserlet kedvéért:
Mit értünk "nap" alatt? A 00:00:01-től 23:59:59-ig tartó időszakot? Mert ha igen, akkor egy TELJES éjszaka (~6-tol reggel 6-ig, mondjuk), az bizony két napot is érint és akkor jogos elkérni ket nap árát egy ottalvásért.
Bónusz: az aznap beköltöző újabb vendég szintén kifizeti az aznapi napot, szóval így kétszeres a szálloda bevétele ;)
De!
Ha az ott tartózkodás időtartamát nézzük, akkor ha csak aludni mész oda, akkor az legyen mondjuk bruttó 10 óra, becsekktől kicsekkig, azért pofátlanság lenne azért NAPI árat kérni. Hiszen egy tömegközlekedés NAPIjegye is 24 óráig szól, ennélfogva ha kifizetsz egy napi díjat, odamehetnél éjfélkor is és következő éjfélig maradhatsz. Csak ugye, a recepcióst is fizetni köll..
Én feladom barátom! Ennyire nem fontos nekem, hogy értelmet csöpögtessek beléd.
Ha csak a szállásokra szorítkozunk: nincs egyetlen ajánlat sem sehol, hogy 3 nap 3 éjszaka, 2 nap, 2 éjszaka stb. Olyan van, hogy 3 nap, 2 éjszaka; 2 nap, 1 éjszaka.
És miért mert két nap között egy teljes éjszaka van csak. Az első nap hajnalán még nem vagy a szállásodon, a második nap estéjén meg már nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!