Kezdőoldal » Utazás » Szállások » Ha a bookingon közvetlenül...

Ha a bookingon közvetlenül kifizetem a szállás teljes díját előre, utána már nem kell mást fizetnem?

Figyelt kérdés
Azt írja ki hogy a szálláson fizetendő: 0
2023. okt. 16. 20:32
 1/5 anonim ***** válasza:
33%
Igen, mindent kifizettél interneten természetesen a 0 forint az 0 forint feketén fehéren leirva, tehát nem kell fizetned.
2023. okt. 16. 21:00
 2/5 anonim ***** válasza:
33%
Elvileg nem, de nekem volt már olyan, hogy a takarításért még felszámoltak valamit.
2023. okt. 16. 21:02
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Ez kiderül a szállás leírásából. Például vannak helyek, ahol idegenforgalmi díjat kell fizetni, ez nem része a szállásnak, és a helyszínen fizetendő.

Azonban, ha egyértelműen azt közlik, hogy mindent kifizettél, akkor nem kell továbbit fizetni.

2023. okt. 16. 22:10
 4/5 anonim ***** válasza:
33%
Nekem is volt már többször hogy helyben még kellett fizetni adót, amit én sose éreztem korrektnek ha azt írták hogy ki van már fizetve.
2023. okt. 16. 23:45
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
A mindent kifizetés az IFA-ra nem vonatkozik, mert az egy adó. Az adót nem szolgáltatási díjkánt kell fizetni és ha benne lenne a díjban, akkor arra áfát és jutalékot is számolna a booking, ezért bármit írnak az oldalon, az IFA megfizetése a helyszínen kell, hogy történjen, mert az nem a vendéglátóé. A booking rendszere nem jelzi külön az iFA mértékét, azt a szállásadó fogja megmondani. Általában felnőttenként és éjszakánként van meghatározva akkor, ha nem üzleti ügyben utazol. Sok helyen (de nem nálunk) szezonon kívül nem is kell ilyesmit fizetni.
2023. okt. 17. 07:23

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!