Ha a bookingon közvetlenül kifizetem a szállás teljes díját előre, utána már nem kell mást fizetnem?
Figyelt kérdés
Azt írja ki hogy a szálláson fizetendő: 02023. okt. 16. 20:32
1/5 anonim válasza:
Igen, mindent kifizettél interneten természetesen a 0 forint az 0 forint feketén fehéren leirva, tehát nem kell fizetned.
2/5 anonim válasza:
Elvileg nem, de nekem volt már olyan, hogy a takarításért még felszámoltak valamit.
3/5 anonim válasza:
Ez kiderül a szállás leírásából. Például vannak helyek, ahol idegenforgalmi díjat kell fizetni, ez nem része a szállásnak, és a helyszínen fizetendő.
Azonban, ha egyértelműen azt közlik, hogy mindent kifizettél, akkor nem kell továbbit fizetni.
4/5 anonim válasza:
Nekem is volt már többször hogy helyben még kellett fizetni adót, amit én sose éreztem korrektnek ha azt írták hogy ki van már fizetve.
5/5 anonim válasza:
A mindent kifizetés az IFA-ra nem vonatkozik, mert az egy adó. Az adót nem szolgáltatási díjkánt kell fizetni és ha benne lenne a díjban, akkor arra áfát és jutalékot is számolna a booking, ezért bármit írnak az oldalon, az IFA megfizetése a helyszínen kell, hogy történjen, mert az nem a vendéglátóé. A booking rendszere nem jelzi külön az iFA mértékét, azt a szállásadó fogja megmondani. Általában felnőttenként és éjszakánként van meghatározva akkor, ha nem üzleti ügyben utazol. Sok helyen (de nem nálunk) szezonon kívül nem is kell ilyesmit fizetni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!